Τι γινεται οταν ο αντρας σου δεν σε ικανοποιει ερωτικα?
τι γινεται οταν ο αντρας σου δεν σε ικανοποιει ερωτικα?
Οταν αγαπας πολυ τον αντρα σου.
Οταν εχετε πλεον οικογενεια.Και ειστε πολυ ευτυχισμενοι μεσα σε αυτην.Υπαρχει η επικοινωνια,η αγαπη , η στοργη, η τρυφεροτητα, η εγκεφαλικη επαφη και γενικα μια πολυ καλη κατασταση αναμεσα σας.
Οταν ο σεβασμος και το επιπεδο σου σαν ατομο δεν σου επιτρεπουν να απιστησεις, να πεις ψεμματα κλπ.και εξαλου δεν το θελεις ουτε εσυ η ιδια.
Οταν μετα απο επανελλημενες ηρεμες και με τροπο συζητησεις ,και με υπομονη και γλωσσα του σωματος προσπαθειες να του διξεις πως θελεις να σε αγγιζει, ποσο απαλα η εντονα,κλπ.. εκεινος ειναι εκεινος, και δεν μπορει να αλλαξει εφοσων 33χρονια κανει με αυτον τον τροπο ερωτα.
Οταν ο αγαπημενοσ σου θεωρει πωσ ειναι καλοσ εραστης, και θυμωνει οταν προσπαθεις να αλλαξεις σταση η κινηση κλπ.
Οταν δεν εχει πλεον υπομονη μαζι σου στο κρεβατι.
Οταν σε ξενερωνει πολυ ευκολα, και ξενερωνει οταν ξενερωσεις κι εσυ.Η οταν δεν αντιλαμβανεται πως εχεις ξενερωσει.
?
ποναω που το λεω .Συγνωμη.Αλλα ειχα μαθει αλλιωσ στην ζωη μου.Πιστευα πωσ θα καλητερευε η ερωτικη μασ ζωη γι αυτο και προχωρισα σε αυτον τον γαμο, εξαλου δεν θα μπορουσα να βρω καλητερο συντροφο και πατερα για το παιδακι μασ..
ομωσ ειχα συνηθισει να εχω υπεροχη ερωτικη ζωη.Πολυ ικανοποιημενη και σαν επαφη και σαν μεγεθοσ.(να πω ψεμματα?)
.Το εχω συναιχως στο μυαλο μου.Δεν εχω παθοσ, γιατι ξερω πωσ και παλι και παλι δεν θα ικανοποιηθω.Το παλευω παντοσ τι να κανω.Ομωσ αναγκαζομαι να φαντασιονομαι πλεον πραγματα.
Μου λειπει πολυ η ερωτικη μου ζωη.
συγνωμη που σας μιλαω για κατι τοσο προσωπικο, αλλα καπου επρεπε να το πω.