Αγαπητοί μου φίλοι θα ήθελα να πώ το εξής.Λοιπόν,για το άγχος δοκίμασα ένα μείγμα απο βότανα που το πήρα απο μαγαζί με είδη υγιεινής διατροφής.Το πιο είναι δεν το λέω μην κάνουμε και διαφήμιση.Αλλά πηγαίνετε παιδιά και δοκιμάστε τέτοιου είδους βότανα.Είναι θαυματουργά.Αυτές τις μέρες είχα πολύ άγχος λόγο εξεταστικής και ακολούθησα τη συνιστώμενη κατανάλωση δλδ 5 φλυτζάνια ημερησίως(μόνο για 1 μήνα αυτο)και ήρθα στα ίσα μου.Και τώρα απλα θα πίνω 2 φλυτζανάκια κάθε μέρα:)Φυσικά δεν πρέπει να πίνεις καφέ.Παιδιά να τον αποφεύγετε.Εν μέρει απο αυτόν προκαλούνται πολλά προβλήματα άγχους.Αφου σου λέει για να καθαρίσει ο οργανισμός σου απο τον καφέ,θέλει 6 μήνες.Σας συνιστώ να πίνετε καφέδες κατάλληλους για ομοιοπαθητική που δεν έχουν καφείνη και έχουν πιο ωραία γεύση απο τον κανονικό.Πιστέψτε με.Γίνεται φραπέ και νές.:)Παιδιά ας δοκιμάσουμε και εναλλακτικά.Εγώ προσοπικώς ότι δοκιμάζω και βλέπω αποτέλεσμα το γράφω και εδώ γιατι καταλαβαίνω το πόνο που έχουμε με το θέμα του άγχους.Το είχα και εγώ.
Θα μπορούσαμε όλοι να γράφουμε εδώ τι κάναμε πέρα απο φάρμακα και μας βοήθησε.Είναι όμορφο να βοηθάμε:)
Αντε,Αντε να ακουστούν και άλλες προτάσεις..Θετικότητα παιδιά.