ποσο ηλιθια και ασχετη μπορει να ειναι μια ψυχιατρος....
οι παλιοτεροι απο σας γνωριζετε οτι η αδερφη μου πασχει απο ψυχωση.το θεμα που με προβληματιζει ομως δεν ειναι αυτο,αλλα η αρνητικοτατη επιδραση που εχει η ψυχιατρος της απεναντι της.
καθ\'ολη τη διαρκεια της βδομαδας ειναι σχετικα ηρεμη και χαρουμενη.
καθε Τεταρτη ομως που γυρναει απο την συνεδρια που εχει μαζι της γυριζει αλλος ανθρωπος.
τρομερα ταραγμενη.
το εχουμε συζητησει πολλες φορες αυτο το ζητημα με την αδερφη μου και εχω καταλαβει οτι δικαιολογημενα την ταραζει/αποδιοργανωνει.
της κατηγορει κατ\'εξακολουθησιν τους γονεις μας οτι ειναι \"φοβεροι\" και οτι της κανουν κακο,της λεει για μενα οτι παω με ρυθμους χελωνας και οσο για τα σημαντικα βηματα που κανει η αδερφη μου-πχ το οτι προχωραει στο πιανο- τα θεωρει μηδαμινα.
η αδερφη μου της λεει επι λεξη \"οταν σας λεω ενα προβλημα μου,θελω να μου δωσετε μια ελπιδα\" και η απαντηση της ψυχιατρου της ειναι \"δεν μπορω να τρεφω φρουδες ελπιδες για τους γονεις σου\".
δεν λεω οτι οι γονεις μου δεν κανουν λαθη αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα τους χαρακτηριζα \"φοβερους\" οπως εκεινη.
η αδερφη μου απο την αλλη δεν θελει να την αλλαξει γιατι εχει δημιουργηθει μια σχεση εξαρτησης ματαξυ τους(παει 13 χρονια).
οι γονεις μου παλι,ενω τα βλεπουν ολα αυτα λενε οτι η συγκεκριμενη ψυχιατρος ειναι τοπ(!!!!) και που θα βρουμε καλυτερη.
ελεος ρε παιδια!
ειναι δυνατον ενας ασθενης να πηγαινει για ψυχοθεραπεια και να βγαινει καθε φορα \"κουρελι\"?
εγω δεν μπορω να κανω και πολλα απο την στιγμη που βλεπω οτι η αδερφη μου και οι γονεις μας ειναι αρνητικοι ως προς την αναζητηση νεου ψυχιατρου...
ειμαι σε αδιεξοδο....