κατάθλιψη και κρίσεις πανικοά
Καλησπέρα σε όλους, είμαι νέο μέλος στο site.. Είδα κάποια θέματα και αποφάσισα και εγώ να σας γράψω για μένα.. Είμαι 24, στα 19 μου εμφάνισα για πρώτη φορά σημάδια κατάθλιψης. Επειδή τρόμαξα με τον εαυτό μου πήγα σε κάποιον ειδικό. Οι γονείς μου το θεωρούσαν αστείο, έλεγαν ότι υπερβάλλω και ότι ήταν λόγω άγχους (γενικά είμαι πολύ αγχώδης, ήταν και το πρώτο έτος στο πανεπιστήμιο τότε). Ο γιατρός μου έδωσε κάποια φαρμακευτική αγωγή, δεν την ακολούθησα και με τον καιρό προσπαθώντας έγινα καλύτερα. Μετά από 3 χρόνια μου ξαναήρθε, σε πιο έντονο βαθμό. Πήγα σε κάποιον ψυχολόγο για 6 μήνες, μου είπε ότι πρόκειται για κρίσεις πανικού με σημάδια κατάθλιψης. Δεν είδα κάποια διαφορά και έτσι πήγα σε κάποιον άλλο γιατρό ο οποίος μου είπε ότι πάσχω από κατάθλιψη βαριάς μορφής. Έχουν περάσει 2 χρόνια από τότε, συναχίζω την ψυχοθεραπεία, είμαι κάπως καλύτερα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι εάν κάποιος από σας έχει περάσει κάτι ανάλογο και πώς είναι τώρα γιατί πραγματικά ΄δεν αντέχω άλλο να είμαι δυστυχισμένη.. Υπάρχουν στιγμές που νιώθω ότι χάνω το μυαλό μου...