Υπουλη ασθενεια ρε παιδακι μου..
Καλησπερα σε ολους. Ο λογος που γραφτηκα στο φορουμ ειναι γιατι στην φαση της καταθλιψης αισθανομαι πολυ μονος μου. Τοσα χρονια εχω δοκιμασει τοσα πολλα πραγματα για να μπορεσω να δημιουργησω ενα παραγωγικο μοντελο ζωης και παντα οπισθοδρομω οπως συμβαινει με τους περισσοτερους με αυτη την παθηση. Τα φαρμακα μου λειτουργουν αρκετα μπορω να πω αλλα παρ'ολ'αυτα αισθανομαι (στην φαση της καταθλιψης παντα) οτι η ζωη μου ειναι μια αποτυχια. Φαυλος επαναλαμβανομενος κυκλος. Το "θετικο" ειναι οτι η παθηση στη δικη μου περιπτωση εμφανιζει ξεκαθαρη περιοδικοτητα οποτε εχω 3-4 μηνες απολυτης ευτυχιας, 2 μηνες νορμαλ, 3 μηνες μελαγχολικης διαθεσης και 3 μεγαλης πτωσης. Ευτυχως επισης εχω μια δουλεια που δεν απαιτει κατι το ιδιαιτερο.
Δυστυχως δεν εχω μιλησει για την κατασταση μου ουτε σε φιλους ουτε σε γονεις. Καποιες αποπειρες στο παρελθον με επεισαν οτι δεν ειναι κατι που καποιος απο την απ'εξω μπορει να συναισθανθει. Κι'αυτο οδηγει στη μοναξια!!!! Θα ηθελα πολυ να γνωρισω ανθρωπους που να αισθανονται οπως εγω για να μπορω να εχω μια ουσιαστικη επικοινωνια μαζι τους.
Οπως θα εχετε καταλαβει τωρα διανυω την κατωτερη μου φαση.
Περιμενοντας τον Απριλιο λοιπον...
Αληθεια, υπαρχει καποιος που να εχει διαμορφωσει ενα πετυχημενο μοντελο ζωης μ'αυτη την ασθενεια; Κι'αν ναι ποιοι ειναι οι κοινωνικοι παραγοντες που συνδυαζει και το πετυχαινει; Εννοώ πέρα από τα φάρμακα.
Ευχαριστώ!