Μια απορία:
Κάποιες φορές ορισμένα nicks εμφανίζονται 2 ή 3 φορές στην γραμμή που δείχνει ποια μέλη είναι online. Αυτή τη στιγμή αποφάσισε το δικό μου να εμφανιστεί 5 (!) φορές! Αυτό ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει?
βγήκα και ξαναμπήκα και του πέρασε.
Printable View
Μια απορία:
Κάποιες φορές ορισμένα nicks εμφανίζονται 2 ή 3 φορές στην γραμμή που δείχνει ποια μέλη είναι online. Αυτή τη στιγμή αποφάσισε το δικό μου να εμφανιστεί 5 (!) φορές! Αυτό ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει?
βγήκα και ξαναμπήκα και του πέρασε.
και δική μου απορία επίσης
καποιο μπαγκ του προγραμματος του σαιτ πρεπει να ειναι.
το εχω δει πολλες φορες να συμβαινει σε πολλα ονοματα
Ειναι συνδεση-φαντασμα. Ghost που λενε. Για καποιο λογο ειχε κοπει η συνδεση σου με τον σερβερ του φορουμ, αλλα δεν το εχει αντιληφθει με αποτελεσμα οταν ξανασυνδεθηκες αυτοματα να σε εμφανισει αλλη μια φορα. Οταν πεφτει το DSL και ξαναμπαινεις συμβαινει αυτο πολυ συχνα... Για καποιον λογο το software του φορουμ δεν καθαιρει την παλια συνδεση.
Καποτε πλακα πλακα ειχα δει να σερφαρουν το φορουμ επτα (ναι, επτα) Θεοφανιες. Θαρρω πως κατεχει το ρεκορ. :P
Αυτο γινεται σιγουρα οταν αλλαζεις ip. Για αλλες περιπτωσεις δεν ξερω
a, ωραία! Αναρωτιόμουν αν είχε καμια σχέση με διπλα και τριπλά προφίλ. Μάλλον όχι προφανώς.
Το ip πάει με το computer? κάθε computer έχει και το δικό του μοναδικό ip?
Καθε φορα που συνδεεσαι στο ιντερνετ περνεις διαφορετικη ip. Αν κλεισεις δηλαδη το μοντεμ σου τωρα και το ξανανοιξεις θα αλλαξει
Το προβλημα δεν ειναι που αλλαζει η IP αλλα που επιτρεπει το φορουμ πολλαπλες συνδεσεις απ΄το ιδιο login. Βεβαια σιγα το προβλημα... Χωρια που τα ρεκορ ειναι για να καταρριπτονται. :D
E, αφού είσαι ο lucifer :mad::mad:
Χμ το προβλημα νομιζω εχει σχεση με τον browser και τον τροπο που ταξινομει τις καταχωρησεις η mysql .
ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
αχαχαααα,ρε Petran είναι άπαιχτα τα σχόλιά σου μερικές φορές!:D:DQuote:
Originally posted by PETRAN
E, αφού είσαι ο lucifer :mad::mad: