Online γιατροι και συμβουλευτικα e-mail
Προσφατα ζητησα την βοηθεια 4 γιατρων μεσω e-mail για το προβλημα που αντιμετοπιζω "κοινωνικο αγχος".
Το ζητουμενο μου ηταν να με συμβουλεψουν σχετικα με τις φαρμακευτικες λυσεις που υπαρχουν, ενω παραλληλα ζητησα και την αποψη τους για το τι μπορω να κανω με την αδυναμια που εχω να επισκεπτω γιατρο και να μιλησω για το προβλημα μου απο κοντα.
Ολλοι ηταν επιφυλακτικοι στο να ακολουθω φαρμακευτικη αγωγη χωρις την επιβλεψη ιατρου. (και καλα εκαναν)
Ομως κανενας δεν καταφερε να μου βρει μια ουσιαστικη λυση ωστε να μπορεσω να αντιμετωπισω προσωρινα το προβλημα μου ωστε να μπορεσω να επισκεπτω καποιον ιατρο.
Η μονη λυση που μου προταθηκε απο ΕΝΑΝ μονο γιατρο ηταν να παρω εφ' απαξ ενα ηρεμιστικο... (βενζοδιαζεπινες) ωστε να μπορεσω να αντιμετωπισω το αγχος της προτης επισκεψης.
Ως γνωστον η βενζοδιαζεπινες ΔΕΝ δινονται χωρις συνταγη γιατρου οποτε η λυση που μου δοθηκε ηταν ακυρη.
Και το ερωτημα μου ειναι, πως ειναι δυνατον ενας γιατρος που δεν μπορει να με βοηθησει να λυσω το *ΑΠΛΟ προβλημα της προτης συναντησης, θα καταφερει να με βοηθησει περετερω.
- Σκοπος τους μονο τα χρηματα?
- Δεν δεινουν βαρυτητα στα e-mail?
- Ειναι αχρηστοι?
* Απλο σε σχεση με το συνολικο προβλημα.