ολος ο κόσμος με λ'εει ηλίθια οτι είμαι η μόνη ηλίθια του πλανήτη
Printable View
ολος ο κόσμος με λ'εει ηλίθια οτι είμαι η μόνη ηλίθια του πλανήτη
γιατί τι εχεις;πως μπορεί να στο λένε
Iaminlove, Mirka, sanitas, S(C ή G ή )alin, thanopoulou&zoulioti, αδέρφια, ξαδέρφια......Σάρα, διάβασα με προσοχή το post σου..
Γιατί πιστεύεις ότι σε θεωρεί ο κόσμος ηλίθια?
:o
Συνήθως επιθυμούμε να στενοχωρήσουμε αυτόν που είναι εξαιρετικά δυνατός..Μήπως να το έβλεπες έτσι?
Μήπως μας παίρνει να πληγώνουμε ευαίσθητα άτομα έτσι για να νομίσουμε ότι κάτι αξίζουμε;εύκολοι στόχοι ισως.
Quote:
Originally posted by Σαρα
ολος ο κόσμος με λ\'εει ηλίθια οτι είμαι η μόνη ηλίθια του πλανήτη
Σίγουρα όχι, αλλά το να γράφεις με 50 ψευδώνυμα το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά είναι λίγο περίεργο salin δεν νομίζεις? Μήπως να πας επιτέλους σε κάποιον ειδικό?
το ποιος ειναι ηλιθιος θα κριθει καποτε για μια στιγμη αυτο πιστευω τοτε θα δουμε στην ουσια τι ειναι ο καθενας
δεν ειναι αληθεια, μην ανησυχεις.
υπαρχουν κι αλλες, πολλες..
συμφωνώ με giwta2
ο einstein έλεγε ότι το σύμπαν και η βλακεία δεν έχουν όρια!
αποκλείεται να είσαι η μοναδική!
Αν σε παρηγορεί δεν πιστεύω στους ηλίθιους.Quote:
Quote:
Originally posted by PETRAN
Quote:
Σίγουρα όχι, αλλά το να γράφεις με 50 ψευδώνυμα το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά είναι λίγο περίεργο salin δεν νομίζεις? Μήπως να πας επιτέλους σε κάποιον ειδικό?
Ελα μου ντε.....
Η συμπεριφορά των άλλων,είναι καθρέφτης της δικής μας συμπεριφοράς.Αντί λοιπόν να κλαιγόμαστε γιατί μας λένε ηλίθιους,να ψάξουμε πως να αλλάξουμε τη συμπεριφορά μας.Εκτός αν δε θέλουμε να την αλλάξουμε,γιατί το παράπλευρο κέρδος της,είναι αυτό που εξυπηρετεί κάποια μας ανάγκη.Είμαι ηλίθια,αλλά παρόλο που λέω πως με ενοχλεί εξακολουθώ να συμπεριφέρομαι με τρόπο που κάνει τους άλλους να με θεωρούν ηλίθια.Με αυτό τον τρόπο όμως,της ηλίθιας,με προσέχουν τουλάχιστον,έτσι έμαθα να με προσέχουν οι γύρω μου.Και αυτή μου η ανάγκη για προσοχή,είναι μεγαλύτερη από την ανάγκη να γίνω έξυπνη,άρα μένω ηλίθια...
Ηλιθιοτητα: Να κανει καποιος το ιδιο και το ιδιο πραγμα συνεχεια και συνεχεια και καθε φορα να περιμενει διαφορετικα αποτελεσματα.
Boltseed, τρομερός ορισμός!!Και μόλις ανακάλυψα ότι είμαι ηλίθια...Ηλίθιοι όλου του κόσμου ενωθείτε!!!