Originally posted by Alobar
Quote:
Originally posted by Oneiroplasmenos
Quote:
Originally posted by Alobar
Νομίζω ότι πρέπει να καταδώσω κάποιον.
Έχω φυλάξει κάτι αποκόμματα με κάποιον που λέγανε
πως είσαι εσύ. Ξέρω πως λένε ψέματα οι εφημερίδες,
γιατί γράψανε ότι σου ρίξανε στα πόδια.
Ξέρω πως ποτέ δε σημαδεύουνε στα πόδια.
Στο μυαλό είναι ο Στόχος
το νου σου ε;
εγραψα ενα πολυ ενδιαφερον κειμενο. ετσι νομιζω τουλαχιστον. τωρα αν αφοραει τις εφημεριδες η τους γειτονες η δεν ξερω και γω τι αυτο ειναι κατι που αδυνατω να το κατανοησω. αν τωρα ο στοχος ειμαι εγω που δεν πειραζω ουτε τα εντομα τοτε ας γελασω οσο πιο δυνατα μπορω
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
αν με νοεις.
Καλησπέρα Βινς. Να σου ζητήσω συγγνώμη γιατί παραήταν αυθόρμητο. Καμιά φορά έχουμε την εντύπωση πως όλοι θα καταλάβουν τί εννοούμε με τα λεγόμενά μας, και αυτό ακριβώς σκέφτηκα με το που πόσταρα το ποίημα, αλλά φυσικά δε συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αυτή η σκέψη σου που έβαλα σε εισαγωγικά, με έκανε να σκεφτώ αυτόματα το συγκεκριμένο ποίημα και... τσουπ, το κοτσάρισα!... μ\' άρεσε έτσι όπως το εξέφρασες. Άνθρωποι που τολμούν να έχουν συναισθήματα και γίνονται \'στόχος\' για εκείνους που προσαρμόζονται ευκολότερα στην καθημερινότητα. Και με βρίσκει σύμφωνη και μου θύμισε τα λόγια της Γώγου. Κι αυτή στους ευαίσθητους ήταν και στους τολμηρούς. Και πλήρωσε γι\' αυτό με την ταλαιπώρια της. Αλλά ποτέ δε πρόδωσε τον εαυτό της και ποτέ δε πήγε με αυτούς τους \'σάπιους\' όπως τους λες κι εσύ. Κι όλοι αυτοί οι σάπιοι στο μυαλό μας σημαδεύουν. Εμάς όλους που τολμάμε να είμαστε ευαίσθητοι με όποιο κόστος... :)
(... ο βασικός λόγος που θέλω να σε διαβάζω Βινς, είναι το ότι γράφεις με λογοτεχνική χροιά και το εντόπισα απ\' τις αρχές που έγινα μέλος. Δε μ\' ενδιαφέρει και πολύ το να καταλαβαίνω πάντα τί εννοείς και γενικά δε πολυδίνω σημασία στο κομμάτι της λογικής. Επειδή ασχολούμαι με τη λογοτεχνία με νοιάζει πιο πολύ το να αγγίζουν οι σκέψεις των άλλων ένα κομματάκι απ\' το συναίσθημά μου. Μπορώ να σου πω ότι το καταφέρνεις πάντα!... όσο για το ότι δε πειράζεις ούτε έντομο, ναι το θυμάμαι. Κάπου είχα γράψει για τα αδέσποτα που βοηθάω και εσύ με είχες ενθαρρύνει. Μη με παρεξηγείς καλέ μου Βινς! Στα 10 σχεδόν χρόνια μου σε φόρουμς, πολύ συχνά \'απαντάω\' είτε με δικούς μου είτε με άλλων στίχους...)
:)