ποναει ο καρπος μου :(
Printable View
ποναει ο καρπος μου :(
axaxaxaxaxaxaxaxa...
ax bre rem...
ksekoyrase ton..
bale .pos to lene enan epidesmo... na to ktrarai stathero eki se 2 meres tha einai kala..:) kai voltaren an ponai poli.
ενταξει :(
Ειναι της ηλικιας. Μη φοβασαι :P
na βαλεις παγο για κανα μισαωρο και θα εισαι πολυ καλυτερα.μην το δεσεις με επιδεσμο!
της δικιας σου ηλικιας, παπουQuote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Ειναι της ηλικιας. Μη φοβασαι :P
Ειμαι 10 χρονια μικροτερος σου. Χαλαρωσε γιατι ματιαζω και ευκολα οσους μου πανε κοντρα :D
Αντε περαστικα σου
γιατι να μη το δεσω, τι θα παθω???νομιζω οτι οταν ειναι αδετος κινειταιπολυ και κανει κινησεις που ενοχλουν.Quote:
Originally posted by melene
na βαλεις παγο για κανα μισαωρο και θα εισαι πολυ καλυτερα.μην το δεσεις με επιδεσμο!
εχει δυο μερες που τον ζορισα με μια στραβοχυμενη κινηση.τι θα κανει τωρα ο παγος?δεν εχει ουτε πρηξιμο ουτε μελανια
ασε ρε παπου που εισαι και μικροτεροςQuote:
Ειμαι 10 χρονια μικροτερος σου. Χαλαρωσε γιατι ματιαζω και ευκολα οσους μου πανε κοντρα :D
Αντε περαστικα σου
Επαναστατησε η μεσηλικας; :o
τι θες παπου?Quote:
Επαναστατησε η μεσηλικας; :o
Νευρακια, νευρακια;
πονακια.
και θα την πληρωσεις εσυ αν συνεχισεις να μου χωνεσαι..
γι αυτο αντε να πιεις το χαμομιλι και να βαλεις την μασελα στο ποτηρι, μη τις μαζεψεις...
Τι τραβατε και εσεις οι 40++ που θελετε να το παιξετε τεκνατζουδες. Αντε και παλι περαστικα και επειδη ο παγος δεν βλεπω να κανει δουλεια τοτε καλυτερα ξυδι
εσεις οι 40++ που θελετε να το παιξετε γυναικες, τι τραβατε?Quote:
Τι τραβατε και εσεις οι 40++ που θελετε να το παιξετε τεκνατζουδες. Αντε και παλι περαστικα και επειδη ο παγος δεν βλεπω να κανει δουλεια τοτε καλυτερα ξυδι
περαστικα επισης....