Θα παει μακρια η βαλιτσα???
Η απελπισια χτυπαει κοκκινο.Δεν ξερω τι να κανω με μενα...Εχω αρχισει να μην μπορω να βγω απο το σπιτι μερικες φορες...Κανονικα δεν θα επρεπε να με βοηθαει η ψυχαναλυση?Γιατι γινομαι χειροτερα?Εχω αρχισει να φοβαμαι να μενω μονη μου,και δεν θελω να γινομαι βαρος και στο φιλο μου οποτε οι τυψεις με κανουν χειροτερα...
Δεν εχω βρει ακρη τι μου φταει...Ωραια ειχα δυσκολα παιδικα χρονια,ωραια εχω κενο στη σχεση μου με τη μανα μου,ωραια βιωσα ασχημους καβγαδες,ειμαι ανασφαλης και τελειομανης,εχω νευρωσουλες ΚΑΙ???ολα αυτα τα ξερω, ΠΑΡΑκατω τι γινεται???
Δεν μπορω να αποβαλλω απο το μυαλο μου οτι τρελαινομαι και τα χανω.Σημερα πηγα να παρω κατι απο το περιπτερο, και ενω την πληρωσα τη γυναικα και περιμενα ρεστα,εψαχνα στο μπουφαν να βρω λεφτα να την πληρωσω....Αν ημουν στα καλα μου θα ελεγα, "τι να κανουμε ρε παιδια,δεν εχω πιει καφε ακομα και υπολειτουργω"
τωρα που δεν ειμαι στα καλα μου ομως λεω "ενταξει,ειναι αρχη αλτσχαιμερ,ειναι ογκος στο κεφαλι,ειναι τρελα,ειναι απωλεια μνημης,ειναι κι εγω δεν ξερω τι."
Χθες ενιωθα σαν να ειχα καταθλιψη,μιλαμε δεν μπορουσα να απαντησω ενα ναι η ενα οχι,τοσο βαρος.Μετα απο κανενα μισαωρο συνηλθα και πηγα να παρω μασκες να ντυθω καρναβαλος.Κατα τις 2 παλι το συναισθημα της καταθλιψης.
Μηπως φταιει που τελευταια το εχω ριξει στην κουλτουρα,τη φιλοσοφια?Εγω δεν ημουν ετσι...Απο περισυ αρχισα να εχω τις απιστευτες ανησυχιες θες κοινωνικες,θες καλλιτεχνικες,θες μεταφυσικες???Ετσι ξαφνικα ολα μαζι,αυτα που δεν εψαξα στην εφηβεια μου τα ψαχνω τωρα....Και παω να σκασω ρε παιδια....
Τι εχω....?Ας με λυπηθει καποιος, πειτε μου,κοριτσακι, στριβει η βιδα,αφου δεν μπορεις να το αποφυγεις χαλαρωσε κι απολαυσε το...Οχι πια η καραμελα γυρνα την πλατη στις σκεψεις σου,δεν μπορω να το κανω αυτο, παει και τελειωσε.
Φοβαμαι γαμωτο,τρεμω,τι να κανω???
Με συγχωρειτε αν σας φορτωνω κι εσας,ομως ελπιζω πως καποιος θα καταλαβει.