σημερα που εχω γενεθλια ακουω τις ευχες σας απο καρδιας!!αα και καλο τριημερο σε ολους -ες!
Printable View
σημερα που εχω γενεθλια ακουω τις ευχες σας απο καρδιας!!αα και καλο τριημερο σε ολους -ες!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!
Απο καρδιας ε; Λιγο δυσκολο αφου δεν σε ξερω αλλα παντως σου ευχομαι οτι καλυτερο. Να εισαι παντα ευτυχισμενη :)
Χρόνια πολλά, να είσαι πάντα ΚΑΛΑ (σωματικά και ψυχικά)! Αυτό πιστεύω είναι το σημαντικό..
Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Χρόνια πολλά!!!να τα εκατοστήσεις και να τα ζήσεις όπως τα ονειρεύεσαι:)
*ηχος απο τρομπετες και παρελαση συνοδευομενα απο πολυχρωμα πυροτεχνηματα στον βραδινο καθαρο γεματο αστερια ουρανο καθως το πληθος σου φωναζει ζητωκραυγαζωντας χαρουμενο \"ΧΡΟΝΙΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑΑΑ!\"
Χρόνια καλά Ηλιοβασίλεμα!:)
Καθώς ο ήλιος ανατέλει και δύει, κάθε σου μέρα να είναι γεμάτη από νέες εμπειρίες, γνώση, ζωή!
σημερα εσυ..προ προ χθεσ εγω...να τα εκαντοστισεισ ακι ακθε χρονια σου να ειναι και πιο ευτυχισμενη..γεματη πολλες αγκαλιεσ υπεεροχες συζητησεις...πολυ καλο σεξ..και πολυ ανεμελο χρονο!!!
χρονια πολλα και απο μενα.
xronia polla sunset me igeia iremia agapi kai eutixia!!!
παιδια!σας ευχαριστω πολυ!απαντησατε τοσοι!και σε σενα που ειχες προ προ χθες οτι επιθυμεις και καθε επιθυμια σου ευχη μου!
και εσυ ανωνυμη ωραια ευχη!
βεβαια παντα εχει σημασια και η ψυχικη ηρεμια!!
ολγακι μου τι κανεις εσυ?