καποτε ελεγα κοιτα να δεις ειμαι αρρωστος στον νου
τωρα λεω μαλλον στα συναισθηματα
πως η καρδια μπορει να εξασθενησει
σαν την πληγωσουν
δεν ειναι μυστικο
νους υγιης εν σωματι υγιη
ΠΟΝΑΩ
εδω και καιρο
η καρδια μου εχει αρρυθμιες
με πιανουν πονοι σε διαφορα σημεια του σωματος μου
ο νους μου ξεφυγε τις γιορτες
ηταν επειδη αρχισα να ποναω
η μαλλον κατι εγινε και αρχισα να ποναω
κατι συνεβη λιγο πριν κατι μηνες
δεν ξερω τι αλλα ενιωσα σαν αδειο κουφαρι
και ξεσπασα
εδω στο ιντερνετ και στους ανθρωπους που με εχουν απο κοντα
ειμαι ενα μελος που γραφει σε αυτο το φορουμ απο το 2007
το ξερω πως την πλεοψηφια δεν την ενδιαφερει
γιατι αλλοι που θα πονουσαν
θα ειχαν ηδη γνωριζει την απαντηση
τι θα επρεπε να κανουν
τι κανω στην ζωη μου
τι κανω λοιπον
εδω και δεκαπεντε χρονια
καπνιζω και πινω καφεδες
εδω και δεκα χρονια
πινω αλκοολ
εδω και πεντε/ εξι χρονια
παιρνω αντιψυχωσικο φαρμακο
εδω και δυο περιπου χρονια
οι αποδοσεις μου στο σεξ ειναι μειωμενες
εδω και λιγους μηνες
ποναω. εχω διαφορους πονους στο σωμα μου.
σημερα μαλιστα με επιασε και ενα μουδιασμα πισω αριστερα κοντα στη μεση
επιλογες/ λυσεις
1. κοβω τα τσιγαρα, τους καφεδες και το αλκοολ και συνεχιζω με το φαρμακο μου.
ειναι τοσο δυσκολο να ξεπερασω τις εξαρτησεις μου.
ειναι ελαχιστοι (στανταρ) οσοι καπνιζουν τοσο πολυ οσο εγω.
οτι τσιγαρο και ναναι δεν υπαρχει καλο τσιγαρο, ουτε ελαφρυ. υπαρχει απλα το τσιγαρο.
ειναι ελαχιστοι οσοι πινουν τοσο πολυ και βαρυ καφε (φραπε) οσο εγω. εχω την υποψια πως ο καφες που εχει στην ελλαδα για τους μσεους καταναλωτες ειναι οτι περισευει απο τον καφε που εισαγεται σε πλουσιοτερες χωρες.
αλκοολ δεν πινω και τοσο πολυ αλλα εστω και αυτο το λιγο δεν ειναι καλο εφοσον την ελλαδα δεν πινουμε αλκοολ αλλα μπομπες.
σεξ.
στην ελλαδα το σεξ ειναι προνομιο οσων εχουν κατι απο τα παρακατω
ομορφο και κυριως "πλουσιο" γονιμοτατο πεος η πλουσια κοινωνικα προσοντα (αυτα οσον αφορα τους αντρες και απο οσο φτανει το δικο μου ματι για οσους ξερω). βεβαιως υπαρχει και πολυ σαλτσα σε ολα αυτα ετσι ποτε δεν μασαει οποιος εχει και λιγο φιλοτιμο βρισκει σχεση αλλα αυτο ειναι το προβλημα. ποσοι το ξερουιν!!!
για τις γυναικες δεν ξερω. ας μιλησουν εκεινες.
πονοι.
δεν γνωριζω. πιθανως αν εφαρμοσω την πρωτη λυση να σταματησουν οι πονοι. τι λετε εσεις; θα ηθελα να ξερω.
οπως και να χει δεν θα μου φαινοταν περιεργο στην ελλαδα να εχουμε μια μορφη μαζικης ψυχασθενειας και απλα να φοτνοονται το βαρος τη ψυχασθενειας λιγοι κακομοιροι ανθρωποι.
ως εδω. σημερα ξυπνησα ενα ομορφο πρωινοι και ειπα να γραψω ενα απλο μηνυμα. χωρις ορολογιες και παιχνιδακια. ενα σοβαρο καθαρο μηνυμα.
τους ξεφυγε ενας τρελος παιδια (και ειπε να τους βαλει τα γυαλια λολ!) η φτασαμε στο σημειο να αδιαφορουμε για οτι δεν μας συμφερει?
εκει που ειπα να δοκιμασω να ανακαλυψω τον κοσμο αρχισα να ανακαλυπτω τον εαυτο μου.
περιεργο. δεν ποναω παντα αλλα οταν περασα το προ μηνων μαρτυριο ειπα να προσπαθησω να ξυπνησω και εγω λιγο να δω τι γινεται ρε γμτο. υπαρχει ακομα ζωη στον γαρη?
ας παραμεινω ομως στο θεμα μου.
πως κοβουμε το τσιγαρο, καφεδες/ αλκοολ χωρις τεχνασματα και κολπακια. αν απλα ετσι κοπουν αυτα ολα επανερχονται στο φυσιολογικο; τροπος του λεγειν γιατι δεν γερασαμε ακομα.