ειναι φυσιολογικο να ξυπνας καθε πρωι με εντονη επιθυμια για σεξουαλικη επαφη,να το πω ''σηκωμενος''?εμενα αυτο μου συμβαινει καθε μερα εχω τρελη αναγκη για...... ειναι τπτ κακο?
οφειλετε σε παθολογικα αιτια?
Printable View
ειναι φυσιολογικο να ξυπνας καθε πρωι με εντονη επιθυμια για σεξουαλικη επαφη,να το πω ''σηκωμενος''?εμενα αυτο μου συμβαινει καθε μερα εχω τρελη αναγκη για...... ειναι τπτ κακο?
το αντιθετα θα ελεγα.....
αρκει να βρεις ενα τροπο για να μην μενει μονο τρελη αναγκη.
;)
Κακό πράγμα οι κάβλες;Aπό πού κι ως πού κάτι τόσο δυνατό,ζωντανό και όμορφο όπως το να μου δείχνει το σώμα μου πως είναι υγιές,μπορεί να θεωρηθεί κακό;
Βρες τρόπους να την ικανοποιήσεις την ανάγκη σου,βρες το κορμί που έχει την ίδια ανάγκη και πέρνα στην ευχαρίστηση.:)
φυσιολογικοτατο ειναι και μη σου πω οτι μεχρι μια ηλικια ολοι ετσι ξυπνανε
Βασικα ειχα διαβασει οτι αυτο γινεται οταν κοιμασαι το βραδυ και χαλαρωνει το σωμα σου ωστε ο Χοσε σου παρολα αυτα να ειναι παντα ετοιμος σε φορμα ^_^
Δεν θα ηθελες να εχεις το ηθικο (το ανηθικο μαλλον) κατεβασμενο και απροπονητο συχνα εεε? Φαντασου οταν ερθει να δωσει exams να ειναι αγυμναστος ο καημενος και κουρασμενος ^^
Γενικα μην ανησυχεις , δεν ειναι κατι περιεργο , ολοι οι αντρες εχουν στο μυαλο τους που και που ορεξουλες για να κανουν γεωτρυσεις :d (και οχι μονο οι αντρες..αχεμ..αχεμ..) Η σεξουαλικη επιθυμια ειναι υγεια..!
Μάλλον φίλε πρέπει να είσαι κάπως \'νηστικός\' σ\'αυτόν τον τομέα γι\'αυτό και σκέφτεσαι το σεξ ακόμα και στον ύπνο σου.Το πρόβλημα λύνεται αν κάνεις σεξ πριν πέσεις για ύπνο.Σκέψου όμως ότι υπάρχουν και χειρότερα.Έχω διαβάσει ότι κάποιος που δεν κάνει σεξ μπορεί να εκσπερματώσει στον ύπνο του,ειδικά αν κοιμάται μπρούμυτα.Φαντάσου δηλαδή να ξυπνάει κάποιος μέσα στα χ...α του.Μπλιαχ...Quote:
Originally posted by predator
ειναι φυσιολογικο να ξυπνας καθε πρωι με εντονη επιθυμια για σεξουαλικη επαφη,να το πω \'\'σηκωμενος\'\'?εμενα αυτο μου συμβαινει καθε μερα εχω τρελη αναγκη για...... ειναι τπτ κακο?
Νομιζω οτι στους ανδρες ισχυει πιο πολυ ισχυει αυτο :p
σε καυλωτικά αίτιαQuote:
Originally posted by predator
18 ειμαι ακομα και ειμαι στο κυνηγι ακομα..... η χειραφετηση κανει καλο? εκτονωνει λιγο αλλα τελικα προκαλει εθισμο?
που να δοκιμασεις και το real thing δηλαδη χοχοχο... ;)