τύψεις κλπ...ΒΟΗΘΕΙΑ...!!!!!!!!!
γειά σε όλους......
μόλις έγινα μέλος στην παρέα σας και χαίρομαι πολύ για αυτό μιάς και το τελευταίο καιρό δεν βρίσκω κάποιον για να μιλήσω και ακόμα και όταν βρίσκω,δεν είναι αυτός σε φάση...!!!!!!!
είμαι 18 χρονών,πάω τρίτη λυκείου και φιλοδοξώ να περάσω στις πανελλαδιικές...!!!!!
δυστυχώς ή ευτυχώς λίγο πολύ έχω πέσει και εγώ θύμα της νέας μόδας που θέλει τις γυναίκες πολύ αδύνατες και δεν διστάζω να το πώ,πάντα τα λέω έξω απο τα δόντια...!!!!
έχω περάσει απο πολλές φάσεις για να χάσω κιλά,βουλιμία,δεν έτρωγα καθόλου κλπ....
δυστυχώς πέρα απο κάποια ψευτοκιλάκια δεν τα κατάφερα...!!!!
είμαι 1,70 και ζυγίζω 58 κιλά....!!!!!ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ...!!!!
είμαι χοντρή και το ξέρω....κ αν όχι χοντρή γεματούλα,με απαίσιο σώμα....!!!!!!!
προσπαθώ ακόμα με διάφορους τρόπους να χάσω κιλά,χωρίς αποτέλεσμα....άντε να χάσω ένα δύο κ ώς εκεί....
μπορεί σωματικά να μην είμαι άρρωστη(έτσι νομίζω τουλαχιστον)αλλά ψυχικά είμαι σίγουρα.....έχω διαρκώς τύψεις που τρώω,στεναχωριέμαι,κλαίω χτυπιέμαι,αλλά δεν βγαίνει τίποτα,έχω κλειστεί στον εαυτό μου κ διαρκώς αναζητώ τρόπους να αδυνατήσω....
οι γονείς μου φυσικά δεν ξέρουν τίποτα,όπως κ οι περισσότεροι φίλοι μου αλλά και αυτοί που ξέρουν δεν κάνουν τίποτα....κοιτάνε όλοι την πάρτη τους κ περιορίζονται στο να με γράφουν....
δεν αντέχω άλλο πιά δεν ξέρω τί να κάνω,είμαι μόνη μου,δυστυχισμένη,φωνάζω σε όλους με τον τρόπο μου βοήθεια αλλά δεν με ακούει κανείς.....!!!!!!!πια μου έχει γίνει ΕΜΜΟΝΗ ΙΔΕΑ το να χάσω κιλά....ειλικρινά,αν δεν αδυνατήσω,δεν ξέρω τί θα κάνω....!!!!!!!!:(:(