υπαρχουν στιγμες σαν σημερα που σκεφτομουν,,,θελω πισω την παλια μο ζωη...δεν αντεχω αλλο αυτο που γινετε ειλκρινα..δεν αναγνωριζω τον εαυτο μου..ειμαι ενα ρακος...φαινομαι ενα ρακος...ολα ξεκινησαν μεσα δεκεμβριου του 09..οταν και με επιασαν κατι περιεργες ζαλαδςες...δεν μπορουσα να βγω απο το σπιτι δεν μπορουσα να δουλεψω,.γυρνουσα απο γιατρο σε γιατρο..ο ενασ μου ελεγε ιλιγγουσ,ο αλλος ευθυασμο..ο αλλος το μακρυ και το κοντο του...και ενιωθα οτι τα εχασα ολα..εχασα την ηρεμια μου,τον εαυτο μου...οταν κι εκανα πριν 2βοδμαδες εξετασεις αιματος και φερετινης ειδα οτι η φερ.μου ειναι στο 4 με φ.τ.13-175...κανω 3μηνη θεραπεια σιδηρου τωρα...το θεμα μου ειναι οτι δεν μπορω να βρω την ηρεμια μου,,,αισθανομαι πολυ νευρικη..αισθανομαι φοβο για τα παντα..μην ζαλιζτω μην παθω κατι σοβαρο μην παθω πολλα..φοβαμαι να βγαινω απο το σπιτι,φοβαμαι να μενω μονη σπιτι,καιοταν βγαινω δεν πηγαινω πολυ μακρυα...δεν δουλευω...πηγαινα σε μια ιδιωτιη σχολη και λογω του οτι ειναι ψιλο μακρυα επερνα καθε μερα το λεοφορειο...τωρα τρεμω να ανεβω..δεν εχω εμαφανιστει απο τοτε παρα μονο λιγες φορες που μμε πηγαν με αυτοκινητο και με πρειμεναν...εχω αποκτησει κι ενα χαζο τικ,οταν νιωθω ανγχομενη κουνιεμαι πολυ περα δωθε,κουναω χαζα το ποδι μου νευρικα...κι ειναι χαζο!!!:mad:ημουν τρελοκομειο ρε κι εχω γινει ενα ρακος...και ειμαι μονο 24...τι μου συμβαινει.??? πηγα και σε νευρολογο και μου ειπε οτι ειναι καθαρα ψυχολογικο..και οτι δεν θελει να μου δωσει χαπια...να το ξεπ[ερασω μονη μου επειδη το εχω μπορω...το ξερω οτι ειναι ψυχολογικο το θεμα,,απλα δεν ξερω πως θα γινει να το ξεπερασω...αν καποιος πραγματικα με νιωθει ας με βοηθησει ...ειλικρινα...συγνωμη για το κατεβατο αλλα τα εβγαλα απο μεσα μου..