Καλησπερα στο forum, ξερει κανεις τι ειναι η Ψυχωσικομορφη διαταραχη, μου διεγνωσθει μετα απο 1 χρονο.Στους 6 μηνες μου ειχε διαγνωσθει ψυχωσικη συνδρομη. Αυτη τη στιγμη παιρνω καθε μερα ενα δισκιο zyprexa των 10mg.
Printable View
Καλησπερα στο forum, ξερει κανεις τι ειναι η Ψυχωσικομορφη διαταραχη, μου διεγνωσθει μετα απο 1 χρονο.Στους 6 μηνες μου ειχε διαγνωσθει ψυχωσικη συνδρομη. Αυτη τη στιγμη παιρνω καθε μερα ενα δισκιο zyprexa των 10mg.
Να υποθεσω οτι δεν ξερει κανεις??????
καλησπερα, μου ειχε διαγνωσθεί κ μένα κάτι παρόμοιο, ψυχωσικόμορφες εκδηλώσεις. τότε ξεκίνησα seroquel, υστερα risperdal, μετα abilify κ τώρα παίρνω solian. αντιψυχωσικά δλδ σε μικρές ποσότητες για να μην εμφανίζονται τα συμπτώματα. παράλληλα έπαιρνα ciparlex κ τώρα cymbalta. δεν είχα βρει σχετικές πληροφορίες υπο αυτόν τον όρο, παρα μόνο για ψυχωσική συνδρομή ή ψυχωτική κατάθλιψη στην περίπτωσή μου. δεν ξερω να σου πω περισσότερα, ακολούθησε τη θεραπεία κ όλα περνάνε.
Υπάρχει κανεις άλλος με αυτή τη διαγνωση?????
Ειναι διαταραχη προσωπικοτητας κ οχι σχιζοφρενεια.Ισως θα μπορουσε να ειναι ψυχωσικομορφη διαταραχη προσωπικοτητας στο ψυχωτικο πεδιο!
Ομως πες μου σε παρακαλω ποια ειναι τα συμπτωματα?Εχει σχεση με την αντιληψη της εικονας του σωματος η με διαφορα τικ κ κινησεις περιεργες?συνδεεται κ με διαταραχη προσληψης τροφης?
Μου εχουν κανει διαφορες διαγνωσεις αλλα αυτη δεν μου την εδωσαν, ενω νομιζω θαπρεπε !
Κατερινακι ειχα την εντυπωση οτι οι αλλοι λεγανε κατι για καποιο σημειο του σωματος μου.Τωρα μπορω να πω το εχω ξεπερασει.Ειναι μονιμο,υπαρχει ιαση,θα κοψω τα φαρμακα??
όλα με την κατάλληλη θεραπεία ξεπερνιούνται. το πότε θα κόψεις τα φάρμακα θα στο πει ο γιατρός. εγω άκουγα φωνές κ νόμιζα ότι κάποιος ήταν μαζί μου, τώρα δεν έχω τίποτα αλλά συνεχίζω την αγωγή.
Γνωριζει κανεις εαν υπαρχει ποσοστο αναπηριας για τη Ψυχωσικομορφη διαταραχη??
Να υποθεσω οτι δεν ξερει κανεις??
σιγουρα θα υπαρχει , γενικα για ψυχωσικη συνδρομη υπαρχει
Καλησπερα στο forum θα ήθελα να ρωτησω, εαν υπαρχει κανεις με αυτη τη διαγνωση??
γεια σου,
αυτη η διαταραχη δεν ειναι διαταραχη προσωπικοτητας αλλα μια ηπια ψυχωσικη διαταραχη. δηλαδη τα φαρμακα θα σε βοηθησουν αρκετα για αυτη την συγκεκριμενη διαταραχη. ευχομαι να πανε ολα καλα!!
Kαλησπερα στο forum εχει περασει κανεις παρομοια διαταραχη και να εκοψε τα φαρμακα?????
Να υποθεσω, οτι κανεις δεν ειχε τη παραπανω διαγνωση και ουτε εκοψε τα φαρμακα?????????
Ρε Pyr...αυτη την ταμπελλα δεν την ξερει ουτε ο google που τα ξερει ολα!!!!!!!!!!
Μεινε στο ψυχωσικη συνδρομη...πανω κατω τα ιδια θα ειναι μαλλον και μη το παιδευεις πολυ.
Ελπιζω να σου πανε ολα καλα με τα φαρμακα ή χωρις.