Δεν ξερω ποιον δρομο να διαλεξω..
Γεια σας ειμαι νεος στο forum...ειμαι 24 χρονων...εχω καποιο θεμα που με απασχολει και θα ηθελα τη γνωμη σας..
Απο μικρη ηλικια σκεφτομουν πολυ..Ειδικα το βραδυ που ξαπλωνα μπορω να πω οτι εκανα πολλες σκεψεις, παραλληλισμους κλπ δεν ξερω πως τα ονομαζετε αυτα..Ηθελα να εξερευνησω τον τροπο λειτουργειας του ανθρωπινου εγκεφαλου..Ενα μεγαλο προβλημα που δε μπορω να λυσω ειναι οτι οταν σκεφτομαι κατι το μυαλο μ κανει πολυ γρηγορους συνδυασμους και συνδεσεις με πολλα πραγματα,φτιαχνει-χαλαει κατι σαν παζλ η μαλλον σαν ενα δεντρο με πολλα κλαδια κ αλλα μικροτερα..χοντρικα κατι τετοιο γιατι δεν υπαρχουν λογια να το εξηγησω..
Για να μπω στο θεμα..Βλεπω τα πραγματα απο πολλες μεριες...λενε οτι το νομισμα εχει 2 πλευρες,αλλα εγω βλεπω περισσοτερες..Δεν εχω βασεις...δεν εχω καμια βαση...παντα ξεκιναω απο την αρχη και βλεπω τα πραγματα απο το 0..φτιαχνω πολλες βασης,πολλους κορμους δεντρων και στη συνεχεια διαφορα δεντρα...
Καλες οι θεωριες αλλα δεν σκεφτομουν τζαμπα...εκανα πειραματα οταν ημουν στο σχολειο..πειραματιζομουν με τους συμμαθητες μου...τους εκανα οτι ηθελα..μπορουσα να χειριστω τους ανθρωπους οπως θελω εγω...μπορουσα να κανω τα παντα...αυτο ειναι το παν εξαλλου...για μενα δεν υπηρχε σωστο η λαθος αληθεια η ψεμα...αυτο που θεωρουσα εγω σωστο μπορουσα να κανω τους αλλους να πιστεψουν το ιδιο...αυτο ειναι το παν για μενα...να ξερεις πως δουλευει ο ανθρωπινος εγκεφαλος και να διαχειριζεσαι τους ανθρωπους..μπορω ανα πασα στιγμη να πεισω καποιον για το οτιδηποτε..απο τη μια θελω να το κανω απο την αλλη τους λυπαμαι...1.οι ανθρωποι ειναι θυματα των αισθησεων των συναισθηματων του υποσυνειδητου τους..δεν ξερουν τι θελουν...2.υπαρχει μια συνεχη διαμαχη με το αμεσο και το εμεσο...καθε τι εχει φτιαξει ο ανθρωπος εχει ελληψεις...υπαρχει τουλαχιστον ενα παραθυρακι που αν το βρεις,μπορεις να το καταστρεψεις...
Υπαρχουν τοσα που θελω να πω...αλλα σταματαω εδω..