Στεναχωριεμαι και φοβαμαι
Καλησπερα μπαινω στο φορουμ εδω και αρκετο καιρο και κατα διαστηματα εχω εκφραση καποιους φοβους μου με ασθενειες (ειμαι υποχονδρια-αρρωστοφοβικη) πηρα το θαρρος να σας μιλησω μηπως μπορειται να με βοηθησετε.Εδω και 9 χρονια εχω ξεκινησει να απασχολω το μυαλο μου με φοβιες και πιθανες αρρωστιες που μπορει να εχω.εχω παει σε παρα πολλους γιατρους 4 παθολογους,5 καρδιολογους,3 ωρλ,2 πνευμονολογους,1 νευρολογο,2 ορθοπεδικους.Παντα φοβομουν με την καρδια μου γιατι ενιωθα ταχυπαλμιες,πονους και εκτακτες συστολες και αρρυθμιες τις οποιες τις νιωθω ακομα και αυτη την στιγμη που σας γραφω.ολοι οι γιατροι μου λενε πως δεν εχω τιποτα και πως ολα ειναι στο μυαλο μου.το θεμα ειναι πως εχω κατι αλλο ποιο σοβαρο να με απασχολει..ολα ξεκινησαν οταν εμαθα πως η καλυτερη μου φιλη εχει σκληρινση κατα πλακας.αρχισε να μου λεει για τις ενοχλησεις της και τα εχω βαλει μεσα στο μυαλο μου.αυτον τον φοβο τον εχω εδω και 2 χρονια.τον οκτωμβρη ειχα μουδιασμα καψιμο στο προσωπο και αφου πηγα σε νευρολογο και μου εκανε τις αναλογες εξετασεις εκει μου ειπε πως ειμαι μια χαρα αλλα για να ηρεμησω μου εγραψε να κανω μαγνητικη εγκεφαλου με σκιαγραφικο.την μανγητικη την ειδε ο ακτινολογος,2 παθολογοι και ο νερολογος και μου ειπαν πως δεν εχω κατι και ολα ειναι στο μυαλο μου.μετα απο μια βδομαδα αφου πηγα σε ολους αυτους τους γιατρους μου εφυγαν και οι ενοχλησεις.το θεμα ειναι πως εδω και ενα μηνα νιωθω σε ολο μου το σωμα και κυριο στην ραχοκοκαλια μουδιασματα-ανατριχιλες ή σαν να εχουν ζουζουνακια.μουδιαζουν τα τα ποδια μου στα δαχτυλα αλλα μπορει π.χ να νιωθω μουδιασμα στο ενα δαχτυλο στο πελμα ή καμια φορα στα χερια στα δαχτυλα.εχω φοβηθει παρα πολυ.γινεται απο υπερβολικο ανχος ή χρονια κριση πανικου να εχω τετοια μουδιασματα και να τα δημιουργω απο το μυαλο μου?να προσθεσω πως εχω καμια βδομαδα που εμαθα πως ειμαι εγκυος και ειμαι λιγο ανχωμενη και φοβισμενη αν θα πανε ολα καλα γιατι πριν 1 χρονο ειχα μια αποβολη..Σας ευχαριστω που με ακουσατε..εχει καποιος αλλος τετοιες ενοχλησεις?