Καλησπερα σε ολους παιδια.
Ειχα ανοιξει πριν λιγο καιρο ενα θεμα οπου περιεγραφα την κατασταση μου σχετικα με τα ψυχολογικα προβληματα που αντιμετωπιζω απο 17 χρονων. Ευχαριστω και απο εδω, οσους μπηκαν στο κοπο να διαβασουν το θεμα και να μου δωσουν αρκετη βοηθεια μεσω των απαντησεων τους!
Εδω και ενα μηνα περιπου ξεκινησα και παλι να βλεπω ενα ψυχιατρο, ο οποιος διεγνωσε οτι τελικα πασχω απο οριακη διαταραχη και μεταιχμιακη προσωπικοτητα και καταθλιψη.
Μου συνεστησε ψυχοθεραπεια και φαρμακευτικη αγωγη.
Ξεκινησα με zoloft που επαιρνα παλιοτερα αλλα αυτη τη φορα δεν με βοηθησε καθολου.
Αλλαξα με sypralex των 20mg και tavor των 2,5 ( 1/4 πρωι, 1/4 μεσημερι, μισο το βραδυ) . Ομως μετα απο δυο εβδομαδες και χωρις να βλεπω καμια διαφορα μου προσθεσε και το wellbutrin των 150mg και μετα απο μια εβδομαδα 300mg οπου ουτε αυτος ο σχεδιασμος εφερε τα επιθυμητα αποτελεσματα αλλα αντιθετα αρκετες παρενεργειες οπως τρεμουλο σε ολο το σωμα και εντονο βουητο στα αυτια.
Ετσι λοιπον ηρθε παλι νεα αλλαγη στα φαρμακα και ετσι εδω και 3 ημερες αρχισα το seroxat των 30mg με σταδιακη μειωση και διακοπη του wellbutrin και του tavor και αντικατασταση του tavor με xanax.
Ο λογος που ανοιξα αυτο το θεμα ειναι οτι μπαινοντας στο φορουμ και προσπαθωντας να βρω τι εχει γραφει για το seroxat, αυτα που διαβασα με απογοητευσαν.... Αν καταλαβα καλα, οι περισσοτεροι μιλουν με τα χειροτερα λογια για το seroxat και οτι μονο κακο τους εκανε αντι να τους βοηθησει.
Οπως καταλαβαινετε αυτο με προβληματησε αρκετα γιατι ηδη εχω κανει τοσες αλλαγες στα φαρμακα και θελω να βρω καποιο που δν θα χρειαστει να το αλλαξω ξανα αλλα να λειτουργησει σωστα και να δω εστω καποια μικρα αποτελεσματα...
Θελω να σας ρωτησω αν καποιος απο εσας εχει παρει το συγκεκριμενο φαρμακο και τον βοηθησε γιατι με αυτα που διαβασα εχω απογοητευτει.
Περιμενω λοιπον οσους εχουν θετικη εμπειρια απο το seroxat να το καταθεσουν για να βοηθησουν εμενα αλλα και οποιους αλλους μελλοντικα χρειαστει να διαβασουν αυτο το θεμα.
Με συγχωρειτε για το μακροσκελες κειμενο και ελπιζω να μη σας κουρασα...:)
Ευχαριστω ολους!