Éλλειψη αυτόεκτίμησης!Τι έχω πάθει;
Για σας!
Έχω μια χρόνια προκατάληψη και έλλειψη αυτόεκτίμησης στον εαυτό μου (είμαι και ντροπαλός) πράγμα που με κάνει να μην μπορώ να βρω κοπέλα. Πιστεύω ότι είναι συνηθισμένο το πρόβλημα αλλά έχει μια ιδιαιτερότητα η περίπτωση μου. Είμαι ένας φυσιολογικός κανονικός 22 χρόνος άνδρας κανονικός σε όλα τα χαρακτηριστικά μου νορμάλ κιλά , και από εμφάνιση . Όμως η έλλειψη αυτοπεποίθησης που έχω είναι με κάνει να νομίζω ότι καμία κοπέλα δεν πρόκειται να με κοιτάξει. Δεν ξέρω αν το είχα αυτό το κόλλημα από πάντα αλλά προσπαθώ να το αποβάλλω από το μυαλό μου , το κακό είναι ότι μετά από λίγο καιρό σκέφτομαι πω πω είμαι 22 και δεν έχω κάνει τίποτα στην ερωτική μου ζωή σκέψη που μου προκαλεί ελαφράς μορφής κατάθλιψη του τύπου τι έχω εγώ , γιατί σε εμένα συνέβη αυτό κλπ. Είναι κάτι που με προβληματίζει πολύ και να σκεφτείτε δεν είμαι μονόχνοτος άνθρωπος , ούτε αντικοινωνικός και σε μπαρ πηγαίνω και για καφέδες (δεν είμαι ο τύπος που κλείνεται σπίτι του και δεν κυκλοφορεί και γκρινιάζει ). Τέλος μετά από το κουραστικό μου ποστ να σας πω ότι πρώτη φορά είναι που λέω όλα αυτά τα πράγματα μήπως και με βοηθήσετε στο να πιστέψω σε αυτό το θέμα τον εαυτό μου .
Ευχαριστώ!!