Σύμπλεγμα κατωτερότητας....???
Καλημέρα!!!!!!!!!!!!! Θέλω την γνώμη σας για ένα θέμα που με απασχολεί και μου κάνει την ζωή λίγο δύσκολη.... Για να σας δώσω να καταλάβετε.. Έχω κι εγώ σαν παιδί τα δικά μου θέματα (άγχος,φοβίες κλπ.._ αλλά τα αντιμετωπίζω.. Το ζήτημα είναι όμως πως το τελευταίο χρονικό διάστημα ο σύντροφός μου κοντεύει να με τρελάνει τελείως. Όλα του φταίνε, μόνο εκείνος έχει δίκιο, τίποτα δεν είναι αρκετά καλό.. Καταστροφολογεί και πολλές φορές με τρόμο διαπιστώνω πως χαίρεται με τις δυσκολίες και τις αποτυχίες των άλλων.. Ο θεός του είναι το χρήμα. Θεωρεί μάλλον πως εκεί είναι η ευτυχία και πως αν το έχεις σου δίνει αξία και κύρος. όλο αυτό σίγουρα δεν είναι καλό και φανερώνει βαθιά ριζωμένα προβλήματα. Να επισκεφθεί καποιον ειδικό δεν υπάρχει περίπτωση γιατί δεν αναγνωρίζει καν το πρόβλημα. έχω κάνει πολύ υπομονή αλλά διαπιστώνω πως φτανω τα οριά μου! Τον αγαπω πάρα πολύ και θέλω να τον βοηθήσω να το ξεπεράσει όλο αυτό. Έχει κανείς ιδέα πως μπορώ να τον βοηθήσω? Έναν τρόπο προσέγγισης του προβληματοςς χωρίς να τον ταράξω>??? Περιμένω με αγωνία τις απόψεις σας!!