υποτιθετε δεν πηγε η ωρα μια ωρα μπροστα?
ειναι
12.53 ή 1.53?
Printable View
υποτιθετε δεν πηγε η ωρα μια ωρα μπροστα?
ειναι
12.53 ή 1.53?
παιδια καλε πειτε μου..πρεπει να βαλω ξυπνητηρι..
τωρα ειναι 1:00 :)
σε ευχαριστο Αλτερ μου..¨)
Να εισαι καλα Adzik μου... :) Μην χασεις και το ξυπνητηρι!!
απο την στιγμη που εχεις ιντερνετ γινεται αυτοματως η αλλαγη της ωρας στον υπολογιστη σου οποτε θα βλεπεις εκει και μην αγχωνεσαι αδικα
xexex ετσι ηξερα κι εγω..αλλα στο σπιτι εχουμε 4 ρολογια..και το καθενα λεει κατι αλλο..αστα..χεχεεχε
Δεν καταλαβες. Η ωρα του υπολογιστη ενημερωνεται μεσω ιντερνετ. Δεν χρειαζεσαι τα ρολογια και μπορεις να τα ρυθμισεις βαση της ωρας του υπολογιστη
καταλαβα καταλαβα..μην ανυσηχεισ.. :) ευχαριστω παντωσ ¨)
Παρακαλω παντως αν και εγω τελικα δεν καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα σου :P
:P :)
H ωρα του υπολογιστη δεν ενημερωνεται μεσω ιντερνετ αλλα απο το ρολοι που υπαρχει στην motherboard και την ρυθμιση που εχεις βαλει στο λειτουργικο σου συστημα αν θες αλλαγη την θερινη ωρα.
Δηλαδη αν δεν εχουμε ιντερνετ δεν θα δειχνει σωστη ωρα ο υπολογιατης?
Τεσπα.
keep μ\'αρέσει που δίνεις και την επιστημονική εξήγηση στο όλο θέμα! Έτσι για να είμαστε ενημερωμένοι. i like it :P ;)Quote:
Originally posted by keep_walking
H ωρα του υπολογιστη δεν ενημερωνεται μεσω ιντερνετ αλλα απο το ρολοι που υπαρχει στην motherboard και την ρυθμιση που εχεις βαλει στο λειτουργικο σου συστημα αν θες αλλαγη την θερινη ωρα.
Δηλαδη αν δεν εχουμε ιντερνετ δεν θα δειχνει σωστη ωρα ο υπολογιατης?
Τεσπα.
λολ προπαντων η γνωση:)...και δεν επεκταθηκα σε λεπτομερειες για να μην γινω βαρετος λολ
Ειπε κανεις οτι δεν θα εχεις σωστη ωρα; Φυσικα και θα εχεις αν την βαζεις χειροκινητα. Ομως απο την στιγμη που εχεις ιντερνετ ειναι λογικο να αφηνεις το λειτουργικο να το κανει αυτοματα. Τι πιο απλο;