καλησπερα σε ολους
πριν 1 χρονο και κατι ψιλα ειχα βρει αυτο το forum και διαβασα αρκετα αλλα εγραψα και λιγακι.anyway περσυ ηταν η πρωτη φορα που δοκιμασα χαπια (seroxat) για τις κρισεις πανικου και ομολογω οτι εκανα δουλεια σχερικα αμεσα, σε 20 μερες μπορουσα να κυκλοφορω μονη μου. σε 3 μηνες ημουν περδικι! βεβαια η γιατρος μου μου ειχε πει οτι δεν ηταν σοβαρο το προβλημα μου αλλα ολοι ξερουμε οτι και μονο που δεν μπορεις να ζεις φυσιολογικα, αυτο ειναι τεραστιο προβλημα. ημουν τοσο καλα που χωρισα, εκανα καινουργια σχεση, βγηκα εξω,ηπια πολυ, οδηγησα μονη μου κλπ κλπ
το τελευταιο μηνα βεβαια εχω πολυ εντονο αγχος.το παραδοξο ειναι οτι δεν εχω κανει ακομα κριση πανικου-κατι ψιλα ελεγχομενα μονο. προσπαθω να μην το βαλω κατω και να το παλεψω οσο μπορω και οσο δεν μου χαλαει τη ζωη.αλλωστε εχω και νεα σχεση τωρα και δεν θελω να φανω προβληματικη.
η ψυχολογος μου μου ειπε να παρω seropram μισο χαπι για κανενα μηνα , να ανεβασουμε την σερετονινη λιγο.
να πω την αληθεια στεναχωριεμαι λιγο! παλι χαπακια....εστω και για λιγο εστω και μικρη δοση.
τι λενε τα seropram? μου ειπε η γιατρος οτι εχουν καλυτερο αποτελεσμα απο τα seroxat. καμια γνωμη?
ΥΓ ξερω οτι το μηνυμα μου μπορει να φανει τελειως χαζο μιας και υπαρχουν πιο σοβαρα περιστατικα αλλα νομιζω οτι ολοι ξερουμε πως "το δικο μας" ειναι το πιο σοβαρο απόλα.