η μαμά μου λέει ότι έχω την χειρότερη συμπεριφορά από όλα τα κορίτσια που νομιζετε ότι οφείλεται αυτό; κσι έχει δίκιο γιατί έχω την χειρότερη συμπεριφορά από όλους; που οφείλεται πιστεύετε;
Printable View
η μαμά μου λέει ότι έχω την χειρότερη συμπεριφορά από όλα τα κορίτσια που νομιζετε ότι οφείλεται αυτό; κσι έχει δίκιο γιατί έχω την χειρότερη συμπεριφορά από όλους; που οφείλεται πιστεύετε;
στη μανα σου που σε κακομαθε ! καλα να παθει !
Εσύ τι πιστεύεις;Οι άλλοι μπορούν να κάνουν την οποιαδήποτε κρίση για μας.Σημασία έχει εμείς πώς επεξεργαζόμαστε την κρίση τους.
τι του λετε ρε παιδια?
εχετε καταλαβει τπτ και εκφραζετε αποψη?
\"καποιος μου ειπε οτι κατι δεν κανω καλα\"
πιασ\' τ\' αυγο και κουρεφτο
λολ και δεν έχεις άδικο.
εγω πιστευω οτι η μαμα μου εχει δικαιοQuote:
Originally posted by RainAndWind
Εσύ τι πιστεύεις;Οι άλλοι μπορούν να κάνουν την οποιαδήποτε κρίση για μας.Σημασία έχει εμείς πώς επεξεργαζόμαστε την κρίση τους.
O τρόπος ταιριάζει στο ίδιο άτομο που ως τώρα έχει εμφανιστεί με τα παρακάτω διαφορετικά nikname (παίζουν και μερικά ακόμα αλλά δεν είμαι σίγουρος). Tα περισσότερα τα συνέλεξε ο PETRAN:Quote:
Originally posted by Remedy
Salin
Calin
Sakis
Baggelio
Eyaggelio
alejandra
zaxari10
π.χ. http://e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=6105&page=1
τι εννοεις;Quote:
Originally posted by John11
O τρόπος ταιριάζει στο ίδιο άτομο που ως τώρα έχει εμφανιστεί με τα παρακάτω διαφορετικά nikname (παίζουν και μερικά ακόμα αλλά δεν είμαι σίγουρος). Tα περισσότερα τα συνέλεξε ο PETRAN:Quote:
Salin
Calin
Sakis
Baggelio
Eyaggelio
alejandra
zaxari10
Δεν εννοώ κάτι παραπάνω από αυτό που λέω. Διαπιστώνω, -όπως επίσης έχουν διαπιστώσει κατά καιρούς και άλλοι-, ότι μπαίνεις με διάφορα nikname. Kαι αυτό το καταλαβαίνει κανείς από τον τρόπο που γράφεις και από το νόημα αυτών που λες.Quote:
Originally posted by zaxari10
τι εννοεις;
Και θέλω να πω ότι αυτό κάνει κακό και σε όσους διαβάζουν αλλά και σε εσένα.
Quote:
Originally posted by John11
Salin
Calin
Sakis
Baggelio
Eyaggelio
alejandra
zaxari10
threadwinner!
Salin salin...πόσο ακόμα salin?? lol
Μου αρέσει που αμέσως πάνε να συμβουλεύσουν κάποιοι. Δηλαδή seriously παίδιά, κάποιος κάνει ένα ποστ \"η μαμά μου λέει ότι δεν είμαι καλό κορίτσι\" με τι ψυχολογία πάτε αμέσως και απαντάτε σε αυτές τις δύο γραμμές?? λολ σχίζω το πτυχίο μου :P:P
Quote:
Originally posted by zaxari10
Είσαι ένα κακό κακό κορίτσι! Θα τα πω όλα στην μαμά!
Hands down!
Αυτη την φορα το νικ ειναι πιο..γλυκο