Και πάλι εδώ..Να σας μιλήσω λιγάκι..
Γεια σας για μια ακόμα φορά που γράφω στο φόρουμ,
Η τρίτη φορά που ανοίγω δικό μου θέμα.
Ξέρω πως θα μου κάνει καλό αν μιλήσω σε άλλους, ξέρω πως θα μου κάνει καλό αν μιλήσω σε εσάς που καλώς η κακώς θα με νιώσετε παραπάνω. :)
Να σας θυμίσω λιγάκι για εμένα..
Είμαι ο Αντώνης του 89,
Προσπαθώ χρόνια τώρα να αλλάξω αυτή τη μιζέρια που με τρώει..
Αν με δεις στο δρόμο, σπάνιο θα είναι να γελάω.
Την βρίσκω μόνος μου πολλές φορές πράγα που δεν μου αρέσει.
Την μοναξιά την πάω,με πάει, και ταυτόχρονα την μισώ... Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω ακριβώς.
Πριν 1 χρόνο είχα πάει σε ψυχίατρο, έκανα μια αγωγή με seropram και zanax (έχω πρόβλημα και με το άγχος)
Πιστεύω πως η μεγαλύτερη κατάρα στον άνθρωπο είναι η κατάθλιψη.
Να γνωρίζουμε πως πάει κάτι στραβά με τον εαυτό μας, να ξέρουμε τι πάνω κάτω δεν είναι σωστό και όμως να μην μπορούμε να το αλλάξουμε.
Σωστά μαντέψατε, τα φάρμακα τα είχα πάρει για 2 μήνες (είχα δει τρομερή βελτίωση, την ζωή με άλλο μάτι)
Ο λόγος που δεν τα συνεχίζω ακόμα ?
Τα λεφτά, δεν είναι εύκολο για εμένα να δίνω 150 ευρώ τον μήνα σε επισκέψεις και φάρματα (το ταμείο μου , δίνει κάπου στο 10% πίσω τα λεφτά)
Τώρα θα μου πείτε δούλεψε να τα πληρώνεις.. Ναι συμφωνώ πως καλύτερα να έχεις ψυχική υγεία παρά τίποτα άλλο..Όμως βοηθάω και την μάνα μου όσο μπορώ και φοβάμαι πως δεν είναι εύκολο προς το παρόν να ξανα αρχήσω κάποια αγωγή.
Στο θέμα μου τώρα για το οποίο ξεκίνησα αυτό το θέμα..
Εδώ και 2 μήνες έχω μια σχέση με μια κοπέλα.
Την σέβομαι, την αγαπάω (αν μου επιτρέπετε να πω αυτή τη λέξη)
και είμαι πολύ ευχαριστημένος (σχεδόν δλδ)
Μπορώ να πω πως τα ίδια νιώθει και αυτή για εμένα.
Όμως,,,
δεν ξερω τι μου λείπει
Όταν γυρνάω σπίτι, νιώθω ένα κενό στην ψυχή μου,
νιώθω αυτό το γνωστό αίσθημα λύπης για το οποίο δεν ξέρω απο που προέρχεται.
Νιώθω λες και δεν είμαι ευχαριστημένος απο αυτή την κοπέλα, ενώ ξέρω πως δεν ζητάω τίποτα άλλο.
Νιώθω πως δεν της αξίζω,
Προσπαθώ να μην πέσω στην παγίδα που εγώ ο ίδιος έχω φτιάξει και της πώ να χωρίσουμε επειδή δεν της αξίζω,
Νιώθω πως δεν της αξίζει ένα αγόρι σαν και εμένα.
Εκείνη είναι χαρούμενη ψυχή, εγώ κάτι ανάποδο.
Νιώθω πως την εκμεταλεύομαι και μόνο παίρνω απο αυτήν και δεν μπορώ να το σκέφτομαι άλλο αυτό.
Ξέρω όπως είπα πως αυτό είναι παγίδα ώστε να βρεθώ πάλι στην θλιψη μου οριστικά και δεν νιώθω να το αντέχω αν γίνει κάτι τέτοιο..
Ενώ είμαι με μια κοπέλα θυσαυρός απο καρδιά..εγώ νιώθω ένα φόβο, άγχος και μια λύπη..
Συγνώμη αν σας κούρασα και ευχαριστώ όσα άτομα μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν όλα αυτά.