Ψυχοσωματικά άραγε;;;; Βοηθείστε παρακαλώ
Kαλησπέρα και τις ευχές μου σε όλους. Γράφω γιατί εδω και μέρες ταλαιπωρούμαι απο διαφορα συμπτώματα.
Η ιστορία μου ξεκίνησε περίπου από μεσα Φεβρουαρίου που έπαθα μια κρίση πονοκεφάλων. Πηγα σε νευρολόγο και μου συστησε αντικαταθλιπτικά μετά την εξέταση (τα οποια σημειωτέον φοβήθηκα να παρω και δεν ξεκίνησα ποτέ). Κατόπιν γύρω στα μέσα Μαρτίου με ξαναπιασαν πονοκέφαλοι (χωρίς άλλα συμπτώματα) και ξαναπήγα σε δεύτερο νευρολόγο ο οποίος ομοίως με χαρακτήρισε \"αγχώδη\" και μου είπε οτι πασχω από ημικρανίες αλλά μετα από επιμονή δική μου, μου έγραψε και μαγνητική. Καθησυχασμένη γυρισα σπίτι, αλλα την αλλη μέρα, (αφου κοπηκαν οι πονοκέφαλοι μαχαίρι σχεδόν) με επιασαν μουδιασματα \"τσιμπήματα\" στιγμιαία σε όλο μου το σώμα τα οποια κράτησαν 2-3 ημέρες (ουσιαστικά μέχρι τη μέρα της μαγνητικής). Η μαγνητική βγήκε καλή και εκεί που παω να ηρεμήσω σήμερα νιωθω το δεξί μου πόδι ιδιαίτερα \"βαρύ\" με ενα μυικό πόνο που εντοπίζεται στο γόνατο. Ειχατε αναλογα συμπτώματα; γιατί δεν σας κρύβω ότι ανησυχω για ΣΚΠ...