Originally posted by Remedy
Quote:
Originally posted by pana
οταν εμεινα εγκυος στο πρωτο μωρακι μου ημουν μια χαρα μετα
θεωρωντας και απο τον ψυχοθεραπευτη μου οτι μενωντας ξανα εγκυος θα με βοηθουσε να ξεπερασω την πρωτη απωλεια και εχωντας περασει 2 χρονια με ψυχοθεραπεια ξαναεμεινα εγκυος
οφειλω να ομολογησω οτι μετα την γεννα και με ψυχοθεραπεια και με την βοηθεια των bespar τα πραγματα εφτιαξαν παρα πολυ
η δευτερη εγκυμοσυνη ηταν απροσμενη και εντελως τυχαια και εκτρωση δεν θα εκανα ποτε
remedy στο παιδι μου προσπαθω να δωσω ολο τον χρονο μου και ολη την αγαπη μου και ας ταλαπαιρωμαι εγω απο τις κρισεις πανικου
σε ολο αυτο ο αντρας μου ειναι διπλα μου στα παντα
ερχεται μαζι μου για ψυχοθεραπεια και με βοηθαει απιστευτα με το παιδι και στο μεγαλωμα αλλα και την κραταει πολλες φορες για να παω για δουλεια
εαν δεν ειχα τον αντρα μου δεν ξερω πως θα ημουνα
δεν υπαρχει μονο η εκτρωση. υπαρχει και το χαπι της επομενης ημερας που απλα αποτρεπει την συλληψη,δεν επεμβαινει σε ηδη πραγματοποιημενη συλληψη.
νομιζω οτι παντα ξερουμε αν υπαρχει περιπτωση να εχει γινει η στραβη, αμεσα κι οχι οταν διαπιστωθει η εγγυμοσυνη....
αυτα τα αναφερω σε περιπτωση που πριν το δευτερο παιδι δεν ενοιωθες και τοσο καλα κι οστοσο επετρεψες την συλληψη....
τα υπολοιπα μου ακουγονται μια χαρα :)
εφοσον ενοιωθες καλα και συμφωνουσε και ο θεραπευτης σου και ειχες και την ομορφη σχεση σου,πολυ καλα εκανες για το πρωτο παιδιακι και να σου ζησει και να εισαι κι εσυ καλα για να το μεγαλωσεις :)
πολυ ευοιωνο μου ακουγεται και το γεγονος οτι ο συντροφος σου σε στηριζει και βοηθαει με το παιδι και τις υποχρεωσεις σου.
εισαι σε μια θαλασσα.
θα πρεπει να κολυμπησεις...
το τι θα καταλαβει και τι δεν... το παιδι, δεν ειναι παντα στο χερι σου, ωστοσο δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο γι αυτο, τα παιδια οπως ξερεις αντιλαμβανονται τα παντα και οχι μονο οσα τους λεμε εμεις...
για τα χαπια επιμενω να συμβουλευεσαι παντα και τον γυναικολογο. οπως ξερεις ομως δεν υπαρχει ασφαλης οδηγια γι αυτα, καθως ακομα κι αυτα που θεωρουνται ασφαλη, λενε οτι δεν εχουν ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ προβληματα. κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει οτι δεν θα βλαψει το παιδι ενα φαρμακο με μελλοντικα προβληματα.
μελημα των γιατρων ομως ειναι και ηκαλη κατασταση της μητερας,καθως αν δεν ειναι καλα αυτη, ειναι ΒΕΒΑΙΟ οτι δεν θα ειναι καλα και το παιδι. ετσι, τα αγνωστα φαρμακα μπαινουν σε δευτερη μοιρα.....οτι αποφευγεις καλο ειναι...