Kαλησπερα σας.
Δεν ξερω για πιο λογο ακριβως ανοιγω αυτο το θεμα,μαλλον γιατι θεωρω πως αυτο το φορουμ ειναι το καταλληλοτερο μερος να βγαλω ο,τι με βαραινει.
Περναω πολυ δυσκολα τους τελευταιους μηνες και νοιωθω λες και εχει ανοιξει το κουτι της Πανδωρας και ολα τα κακα εχουν βγει με στοχο εμενα.
Καταρχην,να σας πω πως ειμαι μητερα δυο υπεροχων κοριτσιων.Ο συζυγος μου,λογω δουλειας,ερχεται στο σπιτι μια μερα την εβδομαδα,οποτε ουσιαστικα ειμαι παντα μονη μου.
Ο πατερας μου ειναι εδω και 3 χρονια καρκινοπαθης.
Το προηγουμενο καλοκαιρι και ενω ημουν εγκυος στο τριτο μου παιδι,κατι που με ειχε γεμισει ευτυχια,γιατι και εγω και ο συζυγος μου θελουμε πολλα παιδια,ανακαλυψαμε πως το μωρακι μας,το κοριτσακι μας ηταν αρρωστο.Τελικα,το χασαμε στον τεταρτο μηνα εγκυμοσυνης.Ηταν μια επωδυνη εμπειρια και την εκανε πιο επωδυνη το γεγονος πως την γεννησα με φυσιολογικο τοκετο.
Αποφασισαμε να ακολουθησουμε τις οδηγιες του γιατρου και ξαναεμεινα εγκυος μετα απο 6 μηνες.
Το απιστευτο της υποθεσης ειναι οτι το ανακαλυψα οταν ανεβηκα στην Αθηνα γιατι νοσηλευτηκε η μητερα μου στο νοσοκομειο.Τελικα αποδειχτηκε πως και η μητερα μου εχει καρκινο.
Οταν πλεον γυρισα στην επαρχια που ζω,λιγες μερες αργοτερα εχασα και αυτο το παιδι.
Ο γιατρος μου μου συνεστησε εξετασεις τις οποιες λογω χρονου (που χρονος για τετοια με δυο μικρα παιδια και δυο καρκινοπαθης γονεις),δεν εκανα.
Και ξαναεμεινα εγκυος.Και το ξαναεχασα.
Αν αφησουμε λιγο στην ακρη καποια πλεον ασημαντα,αλλα υπαρκτα προβληματα,τυπου οικονομικο,πειτε μου,ποσο πιστευετε οτι μπορει να αντεξει ενας ανθρωπος?
Θελω να πω πως περα απο τον πονο,το αγχος,την αγωνια,τα γιατι που νοιωθω,πως στεκομαι ακομη ορθια?
Ενος κακου,μυρια επονται,αλλα εδω μιλαμε για απιστευτη ατυχια.
Εχω κουραστει,εχει κουραστει η καρδια μου.
Και βαρεθηκα.
Αυτα ηθελα να πω και να τα βγαλω απο μεσα μου.
Με συγχωρειτε αν σας κουρασα.
Σας ευχαριστω.