Τι μας ωθει στην επαφη με τον συνανθρωπο.
Ειχαμε μια συζητηση με την mariafound πανω στο ζητημα.
Οπως λεει το ερωτημα , τι πιστευεται οτι βρισκεται στον συνανθρωπο.
Αυτο που βρισκω εγω ειναι ο πλουτος των συναισθηματων γιατι αλλιως ολα ειναι πιο μονοτονα κατα δυναμει ευχαριστων και δυσαρεστων.
Αυτο που παλευω να καταπολεμησω δηλαδη ειναι η πληξη και ειναι το κυριαρχο συναισθημα.
Καπου αναφερθηκε ο φοβος της μοναξιας.
Οχι δεν φοβαμαι να μεινω μονος , αλλα φοβαμαι την απεραντη πληξη κατα καποιο τροπο , οπως φοβαμαι οτι δεν υπαρχει καποιος αλλος να μου πει οτι ριχνω και εγω την "σκια" μου σε αυτο τον κοσμο , οτι δηλαδη υπαρχω και για τους αλλους (λιγοτερο)
Τωρα για να προλαβω σχολια του τυπου ναι ολοι μονοι μας γεννιομαστε , μονοι μας πεθαινουμε και στην ουσια ειμαστε παντα μονοι λεω δεν παιζει χαιρω πολυ.
Ή εχετε εντρυφησει στην μοναξια ή δεν εχετε εντρυφησει...το να λες ειμαι μονος αλλα περνω σχεδον ολο το διαστημα της ημερας παρεα με κοσμο δε λεει.
Απο κει και περα βεβαια για να ειμαι ειλικρινης αυτες ειναι τωρα οι σκεψεις μου , αυτο το θεμα ειναι πολυ "ευπροσαρμοστο" αναλογως σε τι κατασταση βρισκομαι αλλαζω και αποψη.
Και φυσικα δουλευω οποτε υπαρχει μια κοινωνικοποιηση στην εργασια και μενω με τους δικους μου (αν και θα ηθελα ανεξαρτησια αλλα δεν βγαινω οικονομικα) , οποτε δεν μπορω να πω οτι ειμαι και ο αρχων της μοναξιας λολ αλλα το παλευω:P
Αυτα...πειτε και ηλικιες αν θελετε μαζι με τις αποψεις:)