Quote:
Originally posted by La_ViTa
Η ιδέα του ότι μπορεί να μείνω μόνη μου,χωρίς κάποιον σύντροφο,με διαλύει.Όλοι μου λένε να μην το σκέφτομαι,να προσπαθώ να περνάω καλά και θα έρθει από μόνο του.Αυτό κάνω.Έχω γεμίσει τον χρόνο μου από ενδιαφέροντα,γιατί είμαι άνθρωπος που δεν μπορεί να κάθεται άπραγος και γιατί ξέρω ότι αν κάθομαι και το σκέφτομαι συνέχεια θα τρελαθώ.
Βγαίνω έξω και βλέπω ότι ο κόσμος δεν φλερτάρει πια.Και η κουβέντα \"δεν είσαι μόνο εσύ μόνη σου\" δεν με κάνει να νιώθω καθόλου καλύτερα.Αν κάποιος δεν θέλει να είναι μόνος του,τότε γιατί είναι?τι φταίει?πώς μπορώ να διώξω αυτή την σκέψη από το μυαλό μου?
Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να καταλάβω μια γυναίκα όταν λέει ότι είναι μόνη.Δε νομίζω ότι υπάρχει πιο εύκολο πράγμα για σας από το να βρείτε σύντροφο τη σήμερον ημέρα.Αν είσαι μια στοιχειωδώς εμφανίσιμη κοπέλα,μπορείς να έχεις και αρκετούς ταυτόχρονα,μιας και από ληγούρια έχει γεμίσει ο τόπος.Τουλάχιστον σε σχέση με μας είστε σε πολύ πλεονεκτική θέση στον τομέα σεξ-σχέσεις.Και δε νομίζω ότι δε θα σε φλερτάρουν αν τους δώσεις εσύ το πράσινο φως.Μήπως κι εσύ η ίδια το παίζεις δύσκολη κι έχεις υπερβολικές απαιτήσεις;