Φωτοανάγνωση η λύση για γρήγορο διάβασμα μύθος η πραγματικότητα;
Μετά από αρκετό καιρό ξαναγράφω στο φόρουμ, με ευχές για χρόνια πολλά και καλά σε όλους , θέλω να ρωτήσω εάν κάποιος από σας εδώ έχει παρακολουθήσεις η έχει κάποιες πληροφορίες επιπλέον για το θέμα αυτό.
Η αλήθεια είναι οτι πριν 5 χρόνια απασχόλησε με το ζήτημα όταν έπεσαν στα χέρια μου τα βιβλία κάποιου Τόνυ Βούζαν εάν το θυμάμαι καλά , ο οποίος παρουσίαζε κάποιες τεχνικές και έδενε παραδείγματα πως μπορεί κάποιος να βελτίωση όχι μόνο την ταχύτητα ανάγνωσης αλλά και την κατανόηση των κειμενών που διαβαζε με την τεχνικη αυτη .
Πριν μερικές μέρες ψήνοντας στο Google ανακάλυψα ότι τελικά υπάρχουν και στην Ελλάδα κάποια άτομα που διοργανώνουν σεμινάρια ( έναντι υψηλότατης αμοιβής ) αλλά εάν προσφέρουν αυτά που λένε χαλαλι τους , γιατί εάν πραγματικά ισχύει κάτι τέτοιο προσωπικά θα το θεωρήσω από το σημαντικότερα πράγματα που μου έχουν συμβεί στη ζωή μου ( βλέπετε πόσο μεγάλη είναι η ανάγκη να πιστέψω ότι τελικά μπορεί και να ισχύει ) αλλά επειδή ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και πολύ διαφημίσει έπεφτε κάπως κουμπώθηκα .
Με λίγα λόγια η μέθοδος αυτή υπόσχεται ότι μπορεί κάποιος να διαβάσει ένα βιβλίο έως και 10 φορές γρηγορότερα και μάλιστα υπόσχονται για χρόνους από 60 έως 5 λεπτά βιβλία άνω των 300 σελίδων και με άψογη κατανόηση .
Θα του ήμουν υπόχρεος σε όποιον μπορούσε να με διαφωτίσει στο συγκεκριμένο θέμα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.