εχετε δυναμισμο στην ζωη σας?κατι που ενω εχετε πιασει πατο να σας λεει ξυπνα δεν θα σε παρει απο κατω!
Printable View
εχετε δυναμισμο στην ζωη σας?κατι που ενω εχετε πιασει πατο να σας λεει ξυπνα δεν θα σε παρει απο κατω!
Πατο?
Δεν τον εχω δει ποτε λολ...ολο στο ταβανι χτυπαω:P
απο δυναμισμο αλλο τιποτα.
Εδω σκεφτομαι να τον χαμηλωσω καπως...
ΤΡΕΛΟΠΑΙΔΑ!:D
Κοιτα, ειμαι της λογικης οτι ακομα και να πιασεις πατο μπορεις να σκεφτεις \"το καλο ειναι οτι δεν υπαρχει πιο πατος απο εδω ωστε να ανησυχω\" , οποτε μετα μπορεις να αρχισεις να σκεφτεσαι τροπους να ξανανεβεις στην επιφανεια ^^
Εγώ μεν συμφωνώ, αλλα δυστυχώς ξέρω πολλά άτομα που, όταν πιάσουν πάτο, σκέφτονται \"ok δεν υπάρχει πιο πάτος από αυτό, οποτε ο,τι και να κάνω, χειρότερα δεν γίνεται\" και αρχίζουν τις καφρίλες, έστω και περιστασιακά, μέχρι να βαρεθούν τη μιζέρια τους και να ανεβούν ξανά προς επιφάνεια μεριά.Quote:
Originally posted by Boltseed
Κοιτα, ειμαι της λογικης οτι ακομα και να πιασεις πατο μπορεις να σκεφτεις \"το καλο ειναι οτι δεν υπαρχει πιο πατος απο εδω ωστε να ανησυχω\" , οποτε μετα μπορεις να αρχισεις να σκεφτεσαι τροπους να ξανανεβεις στην επιφανεια ^^
Όσο για εμενα, νομίζω ότι έχω δυναμισμό όπου αισθάνομαι σίγουρη ότι έχω καλύψει τις βάσεις μου η δεν με νοιάζει το αποτέλεσμα. Αν αισθάνομαι αβέβαιη η με καίει ένα ζήτημα, δεν θα πάω να μπω με τα χίλια, αλλα θα κάνω πιο προσεκτικά βήματα... Αν και μερικές φορες με πιάνει ένα \"εγώ είμαι και κανένας δεν είναι\" και παίρνουν τα μυαλά μου αέρα... εκεί να δεις δυναμισμός!
Δεν ειμαι σιγουρη οτι ειναι δυναμισμός...αλλα οσες τουμπες και να φάω ,σηκωνομαι.Quote:
Originally posted by sunset
Ακομα και οταν ξέρω οτι θα ξαναπέσω..
Κάποτε το θεωρούσα βλακεία,τωρα το εχω βαφτίσει επιμονή.:)