Έχω μια απορία αν μπορεί να μου τη λύσει κάποιος. Τι είναι αυτό το φακελάκι που εμφανίζεται αριστερά από κάποιο thread? Μήπως είναι το thread στο οποίο έχουμε γράψει εμείς τελευταία και είναι και κόκκινο? Πάνω από 20 replies? Ξέρει κανείς;
Printable View
Έχω μια απορία αν μπορεί να μου τη λύσει κάποιος. Τι είναι αυτό το φακελάκι που εμφανίζεται αριστερά από κάποιο thread? Μήπως είναι το thread στο οποίο έχουμε γράψει εμείς τελευταία και είναι και κόκκινο? Πάνω από 20 replies? Ξέρει κανείς;
Quote:
Originally posted by libpa
Πάνω από 20 replies?
αυτο.
γραφε στο συγκεκριμενο αλλες 17 φορεσ να δεισ αν θα γινει κοκκινο.
Όταν είναι πάνω από 20 replies αγαπητέ μου κρίνο, είναι το κόκκινο τετράγωνο. Το φακελάκι είναι μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις και όχι σε αυτήν που είπα. Άκυρο.
Δεν λέω το κόκκινο τετραγωνάκι, ένα φάκελο λέω που είναι σε μερικά μόνο θέματα. Μου έχει κάνει πολύ εντύπωση.Quote:
Originally posted by krino
γραφε στο συγκεκριμενο αλλες 17 φορεσ να δεισ αν θα γινει κοκκινο.
Είναι lipton τουλάχιστον;
Μα τι γέλιο ρε παιδί μου βγάζεις τι να σου πω χαρά στο χιούμορ σου.
εγω το κοβω για τον εφοριακο, οχι για τσαι
Ρώτα το διαχειριστή RainAndWind.
Αυτο που ειπες αρχικα Libpa πανω απο 20 replies (αν δεν ισχυει κατι σπεσιαλ για τον αριθμο) και οτι εχεις συμμετασχει και συ.
wait λιγο...
Πήγαινε και σε άλλες κατηγορίες να δεις ότι δεν είναι αυτό. Για παράδειγμα, εγώ πήγα στο \"Γενικά\" και είχε φακελάκια με αυτή τη λογική. Όταν πήγα όμως στο \"Οικογένεια, σχέσεις, σεξουαλικότητα\", είδα ότι είχε και φακελάκια πχ σε θέματα που δεν είχα γράψει τελευταία εγώ, ή που δεν είχα γράψει καν.Quote:
Originally posted by keep_walking
Αυτο που ειπες αρχικα Libpa πανω απο 20 replies (αν δεν ισχυει κατι σπεσιαλ για τον αριθμο) και οτι εχεις συμμετασχει και συ.
Επίσης άλλο λέμε. Εσύ αυτό που λες είναι το κόκκινο τετραγωνάκι νομίζω. Ε ρε μπέρδεμα :P
Για αυτο σου λεω wait...ειναι πιο συνθετο , ισως οτι ειναι αυτα που ειπα παραπανω και οτι ταυτοχρονα εχεις διαβασει ολες τις σελιδες ισως και οτι εχει και τοσες προβολες κλπ κλπ. δεν το εχω βρει ακομα ακριβως...
Και εγώ είχα αναρωτηθεί για το φακελλάκι αυτό, στο θρεντ μου, \"εθισμός στο ίντερνετ\" φόρουμ εξαρτήσεις. Είναι ροζ το φακελλάκι, δεν είναι το γνωστό τετράγωνο που είναι κόκκινο ή πράσινο ανάλογα με το αν είναι hot το θέμα. Υπάρχουν πολλά χοτ θέματα που δεν το έχουν. Δεν βγαίνει λογική.
Τελικά, παρά τις προσπάθειες του όλα, δεν έβγαλα άκρη. Εδώ είναι η συζήτηση για το ροζ φακελλάκι:
http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=5862&page=7
http://img94.imageshack.us/img94/5305/fakelaki.th.png
Να και η εικόνα αυτού.