Αγχωδης διαταραχη επειγον.
Καλησπέρα παιδιά
Το τελευταίο δίμηνο αντιμετωπίζω κάποιες φρικτές καταστάσεις που με έχουν κάνει να χάσω το ενδιαφέρον για οτιδήποτε ποια....Όλα ξεκίνησαν μια μέρα σε ενα λεωφορείο που ένιωσα έντονη δυσφορία και ξαφνικά με έποιασε μια φοβερή ταχυκαρδία 160 σφυγμούς σε σημείο να μην μπορώ να περπατήσω.
Από τότε είχα συνέχεια αρρυθμίες αδυναμία σε όλο μου το σώμα και ανάγκη να παίρνω βαθιές ανάσεις και πολλές φορές αισθναόμουν την καρδιά μου να "κλωτσάει"...Εψαχνα στο Internet για αρρώστιες τις καρδιάς και είχα τρελαθεί με αυτά που διάβαζα.....Έκανα καρδιογράφημα 10 φορές σχεδόν τίποτα...Στο Triplex μου βρήκαν προπτωτικη τάση....
Έκανα και άλλες εργαστηριακές εξετάσεις όπως αίματος, ένζυμα καρδιάς, και αέρια αίματος αλλά πάλι τίποτα δεν βρήθηκε....Την τελευταία βδομάδα τα συμπτώματα χειροτερεύουν και έχω τρελαθεί...Σε άσχετες στιγμές νιώθω τσιμπήματα στο στήθος ακριβώς που κρατούν 4-5 δευτερόλεπτα...Άλλες φορές νιώθω έντονο πόνο ταυτόχρονα με αρρυθμία λίγο κάτω από το στήθος....Η καρδιά μου "κλωτσάει" και χτυπάει ακανόνιστα...
Έχω πάει σε 5 νοσοκομεία μέσα σε 7 μέρες και όλο το ίδιο...Καρδιογράφημα, πίεση, εξετάσεις αίματος φυσιολογογικές...Αλλά αυτό που έπαθα χθες ήταν ανευ προηγουμένου...Ένιωθα στηναρχή το αριστερό μου πόδι να μουδιάζει...Όλο αυτό μετά επεκτάθηκε στην κοιλιά και "χτύπησε" την καρδιά.....Έχανα τον σφυγμό, και δεν μπορούσα να αναπνεύσω...Όλο αυτό ερχόταν κατά κύματα...Κάθε 3-4 λεπτά....Είχα πανικοβληθεί....Ξανά καρδιογράφημα ξανά τίποτα.....Δεν αντέχω άλλο............Τι να κάνω??? Μου είχαν πει να παίρνω τα zolotrin και το xanax 0,5mg, από τα οποία εγώ έπαιρνα μόνο το δεύτερο.....
Να σημειώσω οτι όταν τεντώνομαι νιώθω μερικές φορές ένα πόνο επάνω ψηλά σε όλη την πλάτη και το θώρακα...
Έχω χάσει το ενδιαφέρον για τα πάντα ποια....Αγαπάω πολύ την κοπέλα μου και φοβάμαι να πάω να την δω μήπως πάθε κάτι στο δρόμο....Και τώρα που έγραφα ένιωσα δυσφορία και δυνατό πόνο ακριβώς επανω στο στήθος.....Τι μου συμβαίνει???? Θα τρελαθώ...