Quote:
Originally posted by Wondering
Γεια σου Ειρήνη, να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου, διάβασα οτι είχες να πείς και μου δημιουργήθηκαν ορισμένες απορίες, η πρώτη ήταν, έχετε καθήσει ποτέ με τον άντρα σου να το συζητήσετε? με ωραίο τρόπο χωρίς να νοιώσει οτι του επιτίθεσαι, χωρις να τον αφήσεις να σου δώσει ψεύτικες ελπίδες, να του εξηγήσεις οτι ότι τώρα που έχετε και ενα παιδάκι, θα πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα μιας και τωρα αποτελείταικαι οι δυο σας το πρότυπο ενος μικρού ανθρώπου που αυριο θα βγει μονος του στην κοινωνία και θα πρέπει να έχει γερές βάσεις, τις οποίες θα πρέπει να προσφέρετε εσεις, τα πρώτα άτομα που γνώρισε στη ζωη του η μαμα του και ο μπαμαπάς του, ειναι πολύ σημαντικό αυτο. Τον αγαπάς? εχεις το κουράγιο να του πείς φύγε? μπορείς? Περιγράφεις μια δύσκολη κατάσταση, έχεις σκεφτεί να πάτε σε κάποιον ψυχολόγο? η σε κάποιον σύμβουλο? θα το δεχόταν? τα λέω αυτά μόνοκαι μόνο επειδή υπάρχει ενα παιδάκι...
κουράγιο και καλή συνέχεια
Κατάρχην σ\'ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου για το παιδακι μου.Οπως σας ευχαριστω και ολους οσους κανατε τον κοπο να μου απαντησετε και να με κανετε να νοιωσω οτι καποιος με ακουει!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!