http://www.youtube.com/watch?v=2J0ikG4XpTs
δικο σας!
Printable View
http://www.youtube.com/watch?v=2J0ikG4XpTs
δικο σας!
εχει και ελληνικους υποτιτλους πανω ! σε οσους δε βγαινουν , οπως λεει και η περιγραφη του βιντεο , \"Για τους υπότιτλους,αν δεν σας τους εμφανίζει από προεπιλογή φέρτε τον κέρσορα πάνω από το τριγωνάκι κάτω δεξιά (δίπλα στον ήχο) και επιλέξτε μέσα στην επιλογή CC, Greek.\"
Καλό το video. Λέει μερικές αλήθειες αλλά το κοινό δεν φαίνεται να ενθουσιάζεται και πολύ.
Σουπερ βιντεάκι και πολύ χαρισματικός ο τύπος. Nice.
Quote:
Originally posted by Oneiroplasmenos
Καλό το video. Λέει μερικές αλήθειες αλλά το κοινό δεν φαίνεται να ενθουσιάζεται και πολύ.
Δεν λες που κάποιοι σταμάτησαν να τον ακούσουν? Αν το έκανε κάποιος σε κάποιο κομβικό σημείο της Αθήνας θα σταματούσε κανείς άραγε λολ?
POLIII KALOO soyper...
antidrasi sto \'\'zoyn anamesa mas\'\'...poli kali ontos...kai stin kardia toy londinoy...αυτα ειναι!!!!!! παμε μαζι...μονο που αν παμε στο συνταγμα μαλλον θα βρεθουμε μεσα...
στην φυλακη..εννοουσα.. και θα υσχυριζοντουσαν διαταραξη κοινησ υσιχειασ..
πωω ποσο θα ηθελα να το εκανε καποιος αυτο μεσα στο mall...
κανεις εθελοντης/ντρια?
^_^
* το βιντεο θα το τραβαω εγω ^
οκ, ισως κανω και την ντουντουκα :D
, ΑΛΛΑ,
αγγαλιτσες δε θα δινω , να ξηγιομαστε εε :p
Quote:
Originally posted by Boltseed
, ΑΛΛΑ,
Μην φοβάσαι boltseed αγκαλίτσες θα δίνω εγώ! Όχι όμως φιλάκια...:P
εγω ειμαι μεσα....αλλα θα πρεπει να δουμε οουσ τουσ νομουσ..εχω και παιδι..μην μασ κλεισουν μεσα....Quote:
πωω ποσο θα ηθελα να το εκανε καποιος αυτο μεσα στο mall...
κανεις εθελοντης/ντρια?
^_^
χαχεχεχε
παντωσ πολυ μεσα ειμαι....
Quote:
, ΑΛΛΑ,
αααα...ειμαι το τεεελειο ατομο για αγκαλιτσεσ....οσεσ θελεισ.εγω για ντουντουκα δεν κανω..ντρεπομαι..:P
Παιδια σοβαρολαγω... ασ μαζευτουμε καποιοι και παμε..εχουμε κανεναν δικηγορο -φιλο- κουνιαδο- αδελφο να ρωτισουμε πρωτα?
εχω αρχησει να ψαχνω ευσυνηδιτους εθελοντες... ελατε...σιγα το πραγμα...
Πολύ καλό μήνυμα και αυτό στο πλακάτ που από τη μία πλευρά γράφει \"ΒUY\"ενώ στην άλλη\"ΒΥΕ\",εύστοχο καρφωτά.;)