πανικοί......φοβίες........και απο φετος καταθλιψη
καλησπερα στοα μελη του φορουμ.
ειμαι ο Γιαννης
πασχων και εγω απο το 2001 με πανικους,2 αποτυχημενες προσπαθειες να κοψω τα χαπια,
και η τριτη ητανε και η φαρμακερη.ΜΕΙΖΩΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.με την συμβολη της ψυχολογου μου και του ψυχειατρου προσπαθησα
να το αντιμετωπισω στο σπιτι.αντεξα 1 μηνα ωσπου μια παρασκευη πηρα το αυτοκινητο μου(πως μπορεσα) και πηγα στο
παν/κο νοσ/μειο της λαρισας.με συμπτωματα εντονης καταθλιψης.μου αλλαξε την αγωγη ο γιατρος εβγαινα και με αδειες εξω,και το πασχα μου ειπανε πως δεν πρεπει να μεινω αλλο μεσα, αλλα πρεπει να βγω και να το παλεψω.Αλλος γολγοθας.Παρ/λα μου ξαναλλαξε την φαρμακευτικη αγωγη και εδω και 1 εβδομαδα ειμαι εξω.
αρχισα σιγα σιγα να αθλουμαι,βγαινω εξω αλλα προτιμω μερη που δεν εχει κοσμο.και περιμενω.............
εχω εμμονες σκεψεις αρνητικες ακομα ιδιως τις πρωινες ωρες ,προσπαθω κα συμφιλιωθω με αυτες,κραταω ημερολογιο καθε μερα και γραφω τι νεο εκανα .και προσπαθω να το παλεψω.το Πασχα ειπα στον γιατρο οτι προτιμουσα να εχω καρκινο και να ηξερα οτι καποια στιγμη θα πεθανω παρα αυτο.παρακαλουσα τον θεο να κοιμηθω και να μην ξυπνησω.
τωρα αρχισα να βλεπω μια μικρη χαραμαδα αισιοδοξιας.
και εγω επισης οπως πολλοι αλλοι εμπαινα στο ιντερνετ και προσπαθουσα να βρω <<μαγικες λυσεις>>.και να διαβαζω εμπειριες αλλων.τωρα επικεντρωνομαι στο να διαβαζω τεχνικες αυτοβοηθειας ,χαλαρωσης κλπ.καποιες απο αυτες που βρηκα στο site εδω τις εχω στο κινητο μου και οταν ειμαι μονος στο σπιτι και ειδικα πριν τον υπνο τις εφαρμοζω.
κανω υπομονη και προσπαθω.
Καλως σας βρηκα λοιπον.και θα τα λεμε.