Με τον πατερα μου μια ζωη δεν εχουμε επικοινωνια. Με εχει χτυπησει πολλες φορες μερικες και με ζωνη. Η τελευταια φορα που με χαστουκισε ηταν πριν 4 χρονια κ ειμαι 27 τωρα. μια ζωη αποφευγουμε τα βλεματα , τις γιορτες φιλιομαστε αμηχανα, φωνες νευρα ολα σε μενα ταβγαζε, μια ζωη μου αγοραζε παιχνιδια γιατι απουσιαζε, μεχρι τα 20 σιγουρα τον εβριζα απο μεσα μου και τον μισουσα. Ολα αυτα μεχρι πριν απο λιγο καιρο.. Εδω και κατι μηνες προσπαθει να με προσεγγισει... φαινεται να ενδιαφερεται ... να προσπαθει, να εχει αλλαξει. Εγω κανω ψυχοθεραπεια 3 χρονια , εχω αλλαξει πολυ και νομιζω εχουν συμβαλλει οι δικες μου αλλαγες κ στις δικες του. Παραδειγμα μεχρι πριν 2 χρονια ελεγε οτι δε θα βγαλω τη σχολη μου και με το ζορι καταφερα να μην επιστρεψω αθηνα. Τωρα περιμενει τα νεα μου και ποτε θα τελειωσω.. Αποκορυφωμα το πασχα ερχοταν κατα πανω μου με τα χερια ψηλα να \"τα κολλησουμε\"...ή οσες φορες με εχει ακουμπησει στην πλατη ή στον ωμο τον τελευταιο χρονο δε τοχει κανει ολη του τη ζωη. οκ ολα αυτα αλλα εγω δε μπορω να τον ακολουθησω σαυτην την χαρουμενη παιδικοτητα που μου βγαζει.. Αισθανομαι και ενοχες που θελει να επικοινωνησουμε και να μιλησουμε και δεν ανταποκρινομαι.. Η μητερα μου που μια ζωη προσπαθει να μας φερει κοντα με τεχνασματα μου λεει γιατι τον αποφευγω. Εχει δικιο οτι το κανω τωρα αλλα δε ξερω τι να πω.. 2-3 μηνες τωρα που εχει αλλαξει εγω δεν εχω καταφερει να \"προσαρμοστω\". Οταν παει να με ακουμπησει αισθανομαι οτι θα παθω σοκ οπου με πιασει και σφιγγομαι. τι να πω .. νομιζει οτι ολα οκ ? εγω δεν αισθανομαι ετσι. Μηπως οντος ειμαι κολλημενος στο παρελθον ? μηπως ειμαι αχαριστος που αυτος ο ανθρωπος αλλαξε και εγω δε μπορω να τον δεχτω? Μηπως ειναι θεμα συγχωρεσης τελικα ? καμια ιδεα?:-p
Ευχαριστω για το χρονο σας