Νομιζω οτι δεν βρισκω λυση πια.
παιδια εχω ξαναγραψει, ειτε για το οτι δεν μπορω να σταματησω να κλαιω ειτε για το οτι δεν προχωραω και χρειαζομαι βοηθεια ειτε για να αλλαξψ ψυχοθερπαυτη
τισ δυο τρεισ μερεσ αυτεσ νομιζω οτι αργοπεθαινω.
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ αλλο να μην μπορω.
κοιμαμαι και κλαιω μονο. ετσι οπωσ παω θα πχασω το μεταπτυχιακο μου. δεν εχω δουλεια. δεν εχω φιλουσ και αντρα. οικογενεια αστο..., επελεξα να φυγω νωρισ.
κανω ασχημεσ σκεψεισ οπωσ το να μην ξυπνησω ποτε πια, να βγαλω καποια σοωαρη ασθενεια και να παθω ενα καλο τροχαιο που θα μ αφησει σε κωμα.
το ξερω θα πρεπε να ντρεπομαι γιαυτεσ τισ ασεβεισ σκεψεισ μου αλλα ερχοντε απο μονεσ τουσ.
σημερα σταματησα την ψυχοθεραπεια και σκεφτομουνα να αρχισω αλλου, αλλα δεν εχω τη δυναμη να σηκωσω το ακουστικο να παρω. και να πω τι?και παλι? και ξανα? τα ιδια..τα ιδια..
δεν μ αρεσει η ζωη μου.
δεν μ αρεσει. και δεν νιωθω οτι μπορω να την αλλαξω. να τη φτιαξω.\φαρμακα δεν παιρνω. ειχα παρει για λιγο πριν 3 χρονια.
δεν ξερω τι να κανω.
δεν εχω την παραμικρη ιδεα.
μοναξια μοναξια μοναξια
και αβοηθητη. ειναι σαν χω μι αρρωστια που δεν εχει βρεθει το φαρμακο.
σαν καταρα
δεν νομιζω πωσ γλυτωνει κανεισ αμα μπλεξει στην καταθλιψη. ετσι δεν το λενε? καταθλιψη. δηλαδη μεσα στην θλιψη? γιατι? τι εκανα ακριβωσ και πρεπει να ειμαι ετσι? τι?
εχω προβλημα εγγυητητασ λεει και touching. και επρεπε καθε φορα στη συνδρια να μυ κραταει το χερι και καμια φορα να μου το αφηνει στο μπουτι. του πα μετα απομηνεσ οτι δεν γοθσταρω στο ποδι μου. μου πε οτι εχω προβλημα εγω.
την τελευταια φορα, με ρωτησε πωσ τα παω με το ερωτικο και αν αυνανιζομαι και ποσο. του πα δεν αισθανομαι ανετα. παλι εγω εχω προβλημα και πρεπει να απενοχοποιησω το σεξ. και να του πω τι κανω.
καθε φορα θελει να με φιλαει στο μαγουλο και και με σαλιωνε κι ολασ. δεν μουθ αρεσε.
του το πα. παλι εγω εχω προβλημα
ναι εχω θεμα με τισ αγγαλιεσ και το touching, ομωσ ο τροποσ του δεν μου αρεσε. και ηξερε ειμουν μαρτυρασ σεξουαλικης παρενοχλησησ σε φροντιστηριο. ηξερε πωσ ειμαι ευαισθητη στο σημειο αυτο και καχυποπτη. μου λεγε πωσ συχνα αναπτυσετε ερωτικη σχεση με τον θεραπευομενο.
να υπαρχει ανευ ορων αποδοχη και εμπιστοσυνη. οχι δεν συμφωνω.
ειαμι 25 με σωμα χορευτριασ και οχι ασχημη και ειναι 60.
οταν του πα οτι ειχα ενα προβλημα με την πλαστικη στο στηθοσ μου και ισωσ πρεπει να με ξαναδει γιατροσ μου πε να το δω? και γω γιατροσ ειμαι. του πα οχι. μου λεει μα ξερω να σου πω. του πα οχι. δεν μου αρεσε αυτο.
και επειδη ειναι γιατροσ? και μυκητεσ στην περιοχη ειχα το καλοκαιρι τι δηλαδη? επρεπε να το δει κι αυτοσ?
δεν το εκανε. το ελεγε.
νιωθω θυμωμενη γιατι εκτοσ απο αυτα μου εκανε και καλο σε καπια σημεια.
τωρα νιωθω απλα μονη και ανημπορη.
ακομα.