Γνωμη μου παντα βεβαια αλλα εγω θα προτεινα να ξαναδιαβασεις το κειμενο που εγραψες και να αναρωτηθεις .. Να αναρωτηθεις για το αν τον πιεζεις με τα μηνυματα που του εχεις στειλει αυτες τις μερες ενω ο ιδιος σου ξεκαθαρισε οτι το τι θα γινει θα το δειτε μετα τις πανελληνιες, να αναρωτηθεις επισης για ποιο λογο του τονισες οτι σε 5 βδομαδες θα επανελθετε στο θεμα, κατι που δειχνει οτι θελεις να κλειδωσεις απο τωρα οτι εχετε πει.
Βλεπω οτι εχεις μια ανυπομονισια και το καταλαβαινω, και αν δε μπορεις να περιμενεις μεχρι τοτε οπως σου εχει πει αυτος, ειναι λογικο, το σημαντικο ειναι να ταυτιζονται αυτα που θελετε.
Κοιτα το παιδι ειναι περα για περα ξεκαθαρο μαζι σου.
Σου εχει πει οτι του αρεσεις, οτι θελει να επικεντρωθει στις πανελληνιες τωρα αλλα δεν τον πειραζει να μιλατε, αυτο δε σημαινει οτι ειναι διαθεσιμος να βγαινετε συνεχεια μαζι ουτε οτι πρεπει να μιλατε συνεχεια. Αφου σου ειπε και ο ιδιος οτι το εχεις δει πιο ζεστα απο αυτον ενω ακομα καλα καλα δεν ξεκινησε κατι, αυτο πως σου ακουγεται? Εμενα προσωπικα μου ακουγεται οτι θελεις επιβεβαιωσεις για κατι που ακομα δεν εγινε, και τις οποιες δεν ειναι και υποχρεωμενος ο αλλος να σου δωσει, αφου σου εχει ξεκαθαρισει μερικα πραγματα.
Τωρα οσο για τα σχολια τριτων, επισης δε γινεται καθε φορα που ακουγεται κατι απο καποιον αυτος να σου απολογειται ενω δεν εχετε καν σχεση ακομα, ναι το καταλαβαινω πως οτι ακους σε προβληματιζει αλλα μπες λιγο και στη θεση του αλλου.
Και κατι τελευταιο, το οτι ειπατε οτι θα αφησετε για μετα κατι, δε σημαινει επισης οτι πρεπει ολοι οι γυρω να μαθουν τι εχετε πει και αν ενδιαφερεστε ο ενας για τον αλλον κτλ, δεν εχει υπογραφει κ κανενα συμβολαιο, μπορει μετα η πριν τις πανελληνιες ειτε εσυ ειτε αυτος να αλλαξει γνωμη. Ειναι φανερο οτι εχεις ενθουσιαστει αλλα μη σπευδεις αμεσως να τρεξεις τις καταστασεις, μπορει κ εσυ η ιδια να αλλαξεις γνωμη.