Φοβιες και αγχος, θελω να ζησω
Γεια σας..Ειμαι κοπελα, 22 χρονων και πριν απο ενα χρονο εχασα ξαφνικα τον πατερα μου. Απο τοτε ειμαι με περιοδικες κρισεις πανικου και μονιμες κρισεις αγχους. Εχω φοβια θανατου, τον τελευταιο καιρο βλεπω συνεχεια ονειρα με νεκρους και θανατο, φοβαμαι πολυ, κατα τη διαρκεια της ημερας εχω ανεξηγητο αγχος , συνηθως εχω ζαλη και φοβαμαι πολυ μηπως λιποθυμισω, εντονο πλακωμα στο στηθος και δυσκολια στην αναπνοη, αισθημα κοπωσης και ατονια, ειμαι χλωμη, ξημεροβραδιαζομαι μπροστα στον υπολογιστη γιατι εξω οι κρισεις ειναι πιο εντονες..με το παραμικρο που νιωθω φοβαμαι οτι ειναι συμπτωμα σοβαρης ασθενειας, φοβαμαι οτι θα πεθανω, δε μπορω να ειμαι χαλαρη γιατι τρεμω απο το φοβο της λιποθυμιας, εχω αλλαξει 2 ψυχολογους, αλλα με τον 2ο δινουμε περισσοτερη βαση στην ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη μου καθως πασχω και απο αυτο απο μικρο παιδι...Δοκιμασα ηπια αντικαταθλιπτικα αλλα με πειραξαν και τα σταματησα κατευθειαν, ακομη και με τη βαλεριανα νιωθω οτι παραλυω και θα λιποθυμισω και φοβαμαι ... δε μπορω να αφεθω να κανω ουτε τις ασκησεις αναπνοης που μου δειχνουν οι ψυχολογοι μου...θελω να ζησω και με εμποδιζει ο φοβος...ωρες ωρες θελω να ουρλιαξω, δεν ξερω αν εχω θρηνησει τον πατερα μου αρκετα......δεν αντεχω....καθησυχαζω τον εαυτο μου συνεχεια αλλα δεν ειναι αρκετο....Οποιος απο εσας εχει βιωσει κατι παρομοιο ας μου πει μια γνωμη.....να ειστε καλα