θελω να ζησω τη ψυχωση μου
Δεν ενοχλω κ δεν με ενοχλει κανεις.Δεν παιρνω φαρμακα,βαρεθηκα για τους γνωστους λογους!
Δεν ξερω αν εχω ψυχωση,επαιρνα δυο χρονια αντιψυχωτικα και μετα μου ειπανε οτι δεν ειναι ψυχωση αυτο που εχω γιατι οι φωνες που ακουω δεν εχουν ηχο και πηρα ladose κ zyprexa κ παλι πλανταξα στο κλαμα και τωρα δεν παιρνω τιποτε, ....
Ειμαι στην κοσμαρα μου και κουκλαρα ,αδυνατισα ,μπορει και δεκα κιλα,ειμαι στην φαντασια μου συνεχεια ,εκτος απο τις ωρες που κανω μπανιο,ψωνιζω,μαγειρευω,κ τιποτε αλλο!
Δεν μου λειπει τιποτε ,γελαω αρκετα μαυτα που ακουω??? στο κεφαλι μου αλλα και πολλες φορες κλαιω γιατι τα σχολια ειναι πολυ υποτιμητικα.
Οσο επαιρνα φαρμακα, φοβομουν οτι θα τρλλαθω και ειχα πανικους (μικρους) δυο φορες την εβδομαδα και καθολου φαντασματα-σκεπτομορφες-
Δεν ξερω τι εχω και αναρωτιεμαι αν ειναι σχιζοειδης διαταραχη προσωπικοτητας κινδυνευω για σχιζοφρενεια κ μαλιστα τωρα που δεν παιρνω φαρμακα?
Εγω παντως νοιωθω καλα ,οι γυρω μου , θεωρουν περιεργη την συμπεριφορα μου ,αμιλητη,κανενα ενδιαφερον,εκκεντρικη,φυσι κα δεν το συζητω για διαβασμα η μουσικη,η γυμναστικη,η ζωγραφικη,η η η -γενικα δεν κανω τιποτε ,παρα μονο ,ενασχοληση με τον εαυτο μου.
Μπορουν λοιπον χωρις την θεληση μου -με μονη την δικαιολογια οτι δεν παιρνω κανενα φαρμακα η ναρκωτικο -να με κλεισουν στο ψυχιατρειο?