Διακοπη depakene+invega και σεξ
Οταν εκανα σεξ παρατηρησα οτι δεν ειχα την ιδια ορεξη κ σε καποιες φασεις επειδη δν ειχα ορεξη εχανα τη στυση μου για λιγο. Χθες το βραδυ ξανακανα και ηταν αρκετα καλυτερα. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν οι σεξουαλικες παρενεργειες των απανθρωπων δηλητηριων που αθελα μας , μας ποτιζουν, περνανε...Γιατι ενταξει εχω ξενερωσει λιγο. 20 χρονων ειμαι κ δν μαρεσει να βλεπω ολους τους φιλους μου να ζουν τη ζωη τους οπως κοινωνικα κ εγω να απορριπτω γυναικες για αυτο το προβλημα. Βσκ , τα προβληματα π χω ειναι...λιγο τρεμουλο, μυικος πονος, κ μειωμενη ορεξη για σεξ η οποια επανερχεται... Θα επανελθει πληρως? Σε σχεση με 3 μηνες π κοψα και το invega εχει καλυτερευσει δραματικα..αλλα δεν ειναι οπως πριν αρχισω να πλουτιζω την Lilly.Ειχα διαβασει για Post Traumatic Sexual Disorder απο τα αντικαταθλιπτικα αλλα δν ξερω αν τπτ τετιο συμβαινει για τα αντιψυχωσικα. Να προσθεσω οτι ποτε δεν ειχα ανεβασμενα επιπεδα προλακτινης, δν εχω διαβητη, χοληστερινη etc.Ελεος γαμ* τα χαπια μου...ουτε η Al Kaida να μας βασανιζε...εκει θα τελιωναν τα βασανιστηρια σε 2-3 μερες...
thumbs down,
The Downward Spiral
Edit: PSSD λεγεται το προβλημα