πως αρχιζεις παλι να αισθανεσαι?
Ειμαι ενας ανθρωπος που μια ζωη χρησιμοποιω το μυαλο μου παρα πολυ, ακομα και για να \"ικανοποιησω\"( παθητικοποιησω φυσικα) αναγκες μου και αισθηματα. Οκ οταν ημουν μικρος το ειχα αναγκη αυτη για να ξεφευγω με τη φαντασια κ να δημιουργω τεχνητους κοσμους , αλλα τωρα που μεγαλωσα πως επιστεφω στην πραγματικη ζωη? πως επαναφερω τους αισθητηρες μου? πως δεν αμελω μια αναγκη σωματικη ή μη ? ? Μιλαω για οτι αδυνατω να εκνευριστω να διαφωνησω να αναγνωρισω τι αναγκες εχω και ποιες ξεγελαω και πως να δω τι μου δινει χαρα και με γεμιζει. Νομιζω οτι και το ποδι μου να σπασω πχ εγω θα εχω ενα χαμογελο γιατι θα εχω αισθανθει κατι πραγματικο..εστω και αρνητικο .. εχω βαρεθει να ικανοποιουμαι με το μυαλο μου, μπορω να φτιαξω τοσο ομορφα σεναρια στο μυαλο που να μου προκαλουν τοσο εντονα αισθηματα σχεδον πραγματικα... θελω να σταματησω να καθομαι στον υπολογιστη και να πηγαινω βολτες με κοσμο στη φυση ! πριν λιγο εκλεισα κ το acc μου στο facebook γιατι ουτε 1 λεπτο δε θελω αλλο να ζω σε τεχνητους κοσμους..Ειναι λιγο περιεργα οσα λεω και σιγουρα μπορω να βρω απαντησεις μεσα μου απλα αναρωτιομουν μηπως εχει περασει κανεις κατι παρομοιο. θελω να αρχισω να αισθανομαι και οχι να σκεφτομαι !!