Γεια σας είμαι 35 χρονων και δεν έγινα ακόμη τίποτα το ιδιαιτερο πιστευετε ότι είναι αργά να ασχοληθώ και να διαπρέψω σε κάτι;
Printable View
Γεια σας είμαι 35 χρονων και δεν έγινα ακόμη τίποτα το ιδιαιτερο πιστευετε ότι είναι αργά να ασχοληθώ και να διαπρέψω σε κάτι;
και γιατι πρεπει να διαπρεψεισ σε κατι δουλεια να χεισ να βγαζεισ τα προσ το ζην και αν δεν διαπρεψεισ δεν εγινε και τιποτα οι γυρω σου ολοι διαπρεψανε και μεινεσ πισω;
δεν με ενδιαφερει ο μέσος όρος
ο καθένας με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο διαπρέπει μεσα στη δική του καθημερινότητα...:)
τοσα πολλα ταλεντα εχεισ πια και σνομπαρεισ τον μεσο ορο κανε μια παραθεση να δουμε με τι μπορεισ να ασςχοληθεισ γιατι ετσι δεν γινεται δουλεια
κανενα ταλεντο δεν εχω μονο στο σχολειο σε διαφορα σχετς που κάναμε μου λέγανε ότι είμαι καλή ηθοποιός
τοτε γιατι σνομπαρεισ το μεσο ορο αποκλειεται να μην εχεισ πλεονεκτηματα παντωσ δηλαδη μπορει να εισαι εξυπνη ομορφη συμπαθητικη υπομονετικη κλπ ολα αυτα τα πλεονεκτηματα αν τα συνδυασεισ σωστα και με την καταλληλη ευκαιρια μπορει να ξεχωρισεισ
καποιος που να ξέρει περισσοτερα;
lol καλως ηρθες πισω ;p
35 χρονων εισαι πολυ νεα ακομη.Μπορεις να τα καταφερεις πιστευω...
Για μένα η πρόοδος και η εξέλιξη δεν έχει ηλικία. Αλλά όντως είσαι αρκετά νέα. Το παν πιστεύω για να διαπρέψει κανείς σε κάποιον τομέα είναι να πιστεύει στον εαυτό του και να έχει μία σχετικά καλή ψυχολογία. Πού εντοπίζεις όμως το κενό? Στη δουλειά, στις ανθρώπινες σχέσεις, στον ελεύθερό σου χρόνο?
Να ρωτήσω:Τι ακριβώς εννοείς να διαπρέψεις; Και δεύτερον γιατί θέλεις να διαπρέψεις;; Σε σχέση με την ηλικία πάντως εννοείται πως είσαι πολύ νέα και εγώ πιστεύω πως αν έχεις ισχυρό κίνητρο μπορείς να το κάνεις σίγουρα!
σαλιν σταματα επιτελους αυτες τις ερωτησεις πηγαινε σε εναν ειδικο αδικα τα κανεις ολα αυτα και επιπλεον λες και ψεματα(ηλικιες ,ψευδονυμα κλπ) πως θες να σε παρει ο κοσμος στα σοβαρα ετσι?
απλα μειωνεις τον εαυτο σου ετσι!η τουλαχιστον μπες ως σαλιν και ανοιξε ενα θεμα και μεινε σταθερη σ΄αυτο!
\'Οχι Πalin!(standard Petran επιφώνημα απελπισίας)λολ
Ερώτηση:Γιατί έχεις ανάγκη να γίνεις κάτι το ιδιαίτερο για να νιώσεις ευτυχισμένη;
Άλλο ερώτημα:Tι ορίζεις εσύ ως κάτι το ιδιαίτερο;
Η αγαπητη μας παλιν (λαλ μου αρεσε) απο οτι φαινεται δεν την ενδιαφερει το ειδος της απαντησης, αλλα απλα να παρει απαντηση...στο θεμα της...γενικα...
Αμα παρατηρησεις συχνα ρωταει \"κανενας αλλος?\".