ΑΔΙΕΞΟΔΟ..... ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!
Θεωρώ ότι υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα από τα δικά μου... αλλά πραγματικά έχω φτάσει σε αδιέξοδο. Νιώθω ότι δεν έχω να δώσω αγάπη γιατί ποτέ δε θυμάμαι να μου έδωσαν και αγάπη..... αντιδρώ άσχημα και επιθετικά σε όλο το κόσμο, με ειρωνεία και γενικότερα έχω ένα ασχημο ύφος το οποίο δε με αντιπροσωπεύει. ένα τρανταχτό παράδειγμα είναι ότι έχω μια ξαδέρφη πολύ μικρότερη μου και ενώ σε εκείνη φαίρονται λες και είναι εύθραυστο υλικό εμένα με χτυπάνε λες και είμαι ντουβάρι. νιώθω ζήλια όχι γιατί αντιμετωπίζουν εκείνη έτσι αλλά γιατί εμένα έτσι δεν μου έχει φερθεί κανείς..... και ακόμα και τώρα μου μιλάνε όλοι άσχημα και δεν με συμβουλεύουν π.χ. αλλα με κατακρίνουν και με άσχημο τρόπο μάλιστα. το αποτέλεσμα είναι να ψάχνομαι και να πέφτω πάντα σε λάθος σχέσεις αναζητώντας λίγη αγάπη..... δεν μπορώ να συκεντρωθώ στην ομιλία μου στη δουλειά μου.... αποσυντονίζομαι.... νιώθω να χάνομαι εγώ η ίδια σε ένα χάος που δεν το θέλω...... αλλα τι να κανω δεν έχω σε ποιον να μιλήσω...... γι αυτο απευθύνομαι σε εσας.....