να σας ρωτήσω κάτι πως εξηγείται το γεγονός ότι μικρή είχα τρομερή αυτοπεποίθηση και τώρα δεν έχω καθόλου
και πώς μπορώ να την ξαναποκτήσω; ή μάλλον να την επαναφέρω
Printable View
να σας ρωτήσω κάτι πως εξηγείται το γεγονός ότι μικρή είχα τρομερή αυτοπεποίθηση και τώρα δεν έχω καθόλου
και πώς μπορώ να την ξαναποκτήσω; ή μάλλον να την επαναφέρω
Κατι ασχετο με το θεμα σου. Να ξερεις πως αν ανοιγεις πολλα θεματα μαζεμενα δεν υπαρχει περιπτωση να τα παρει κανεις στα σοβαρα.
Επιβραδυνε λιγο και ηρεμησε
to paron e3artatai apto parelthon..gegonota se eferan se authn thn katastash opws olous..mporeis na ta entopiseis kai na katalabeis merika pragmata..
πάντως το πρόβλημά μου είναι σοβαρό και έχει γίνει και χρόνιο γιαυτό θα ήθελα συμβουλές
ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ..ΤΙ ΣΕ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ..ΓΙΝΕ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ..
μια σειρά από γεγονότα και πεσ με ανόητη και η συνεχόμενη αρνητική κριτική από κάποιους και κυρίως η κακή σχέση με τον αδελφό μου τα προβλημάτα ανεργίας οι κακές σχέσεις με το περιβάλλον της μαμάς μου και οι πολλές δυσκολίες που αντιμετώπισα τελευταία και ένας χωρισμός
και γενικά καμία φορά αν σε αντιμετωπίζουν κάπως οι άλλοι το ίδιο πιστεύεις και εσύ για τον εαυτό σου
πολλά αρνητικά μου συνέβησαν τα τελευταία χρόνια και εύχομαι ποτέ και σε κανέναν να μην συμβούν οι δικές μου γκαντεμιές
Quote:
Originally posted by janet
μια σειρά από γεγονότα και πεσ με ανόητη και η συνεχόμενη αρνητική κριτική από κάποιους και κυρίως η κακή σχέση με τον αδελφό μου τα προβλημάτα ανεργίας οι κακές σχέσεις με το περιβάλλον της μαμάς μου και οι πολλές δυσκολίες που αντιμετώπισα τελευταία και ένας χωρισμός
και γενικά καμία φορά αν σε αντιμετωπίζουν κάπως οι άλλοι το ίδιο πιστεύεις και εσύ για τον εαυτό σου
πολλά αρνητικά μου συνέβησαν τα τελευταία χρόνια και εύχομαι ποτέ και σε κανέναν να μην συμβούν οι δικές μου γκαντεμιές
τί γκαντεμιές ας πούμε ?
ολα αυτά δεν είναι γκαντεμιες όταν δεν γίνονται τα πράγματα στην ώρα τους και γίνονται καθυστερημένα;
Quote:
Originally posted by janet
ολα αυτά δεν είναι γκαντεμιες όταν δεν γίνονται τα πράγματα στην ώρα τους και γίνονται καθυστερημένα;
γκαντεμιά = γρουσουζιά
???
ρωντάς ή απαντάς
απαντάω και ρωτάω
ωραία και τι να κάνω τώρα για να τονώσω την αυτοπεποίθησή μου
Το αντίθετο απ ότι κάνεις μέχρι τώρα ?
Τι λες