την αλήθεια όμως!!!!
Printable View
την αλήθεια όμως!!!!
Δεν ξέρω αλλά κάτι δεν πάει καλά με το όλο θέμα..... η γνώμη μου είναι ότι είτε είσαι η πανικούλα είτε κάποια που της μοιάζει (λέγοντας τους όλα μωρά της), είτε κάποιος που κάνει πλάκα..
Είσαι μηχανή που ήρθε από το μέλλον για να εντοπίσεις και να σκοτώσεις τον krino ώστε οι απαντήσεις που δίνει να μην οδηγήσουν στον 3ο παγκόσμιο πόλεμο.
Εισαι ο αρχιτεκτονας του Ματριξ
Quote:
Originally posted by Boltseed
Εισαι ο αρχιτεκτονας του Ματριξ
Μου πέρασε και αυτό από το μυαλό
να και ενα καλο / ελπιδοφορο νεοQuote:
Originally posted by PETRAN
Είσαι μηχανή που ήρθε από το μέλλον για να εντοπίσεις και να σκοτώσεις τον krino ώστε οι απαντήσεις που δίνει να μην οδηγήσουν στον 3ο παγκόσμιο πόλεμο.
:cool::P:D
ποια αλήθεια? αφού είσαι παραξηγιαρα!! :DQuote:
Originally posted by janet
την αλήθεια όμως!!!!
όχι?
major ballbreaking disorder..........
λοιπόν δεν θα παρεξηγηθώ και θέλω αληθινές απαντήσεις έστω και αν δεν έχετε καλή άποψη
ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Quote:
Originally posted by PETRAN
θα πεθάνω σήμερα λέμε
αφού δεν λέτε εσείς για μένα θα σας πω εγώ είμαι αυθόρμητη, γελαστή.......και άλλα καλά θα έχω
Είσαι η πανικούλα που επέστρεψε μετά από ψυχοθεραπεία και μια μικρή επέμβαση...λοβοτομής
ετσι ξεκιναει παντα και μετα αρχιζει να γυριζει το κεφαλι 360 μοιρες
είναι η πανικούλα που απέκτησε γουορντ και τα περνάει από διόρθωση........................!
στην αρχη εχουμε δικεφαλα πλασματα με ενα σωμα και στριφογυριστη ουρά, τωρα εχουμε κεφαλια που γυρνανε 360 μοιρες χμμμ...Quote:
Originally posted by Remedy
ετσι ξεκιναει παντα και μετα αρχιζει να γυριζει το κεφαλι 360 μοιρες