μόλις μου το είπε....δεν αντέχει άλλο τα ψυχολογικά μου σκαμπανεβάσματα...δεν έχει λέει άλλα ψυχικά αποθέματα...βλέπει δυσοίωνη την σχέση μας...νιώθω ότι διαλύομαι...είμαι μόνη, δεν έχω κανέναν να μιλήσω...τι θα κάνω Θεέ μου...
Μεχρι χθες, ήθελε να είναι δίπλα μου, να με υποστηρίζει, να με αφουγκράζεται, να με κατανοεί...τώρα όμως κουράστηκε λέει...και για όλα φταίω εγώ...δεν αντέχει που δεν έχω ζωντάνια, που δεν έχω χαμόγελο, που τις περισσότερες ημέρες του μήνα νιώθω να πιάνω πάτο...έτσι όμως είμαι εδώ και έναν χρόνο...γιατί τώρα...νιώθω ότι προσπαθώ μόνη μου...δεν θέλω να τον επιβαρύνω με την κατάστασή μου και απλά δεν μιλάω, πολλές φορές χαμογελώ, ενώ θέλω να καταρεύσω...και τα παιδιά μου τον αγαπούν πολύ...και τώρα τί εξηγήσεις θα δώσω..? "ήμουν ανίκανη να τον κρατήσω?"...τον τελευταίο καιρο και αυτά (ιδίως η πεντάχρονη κόρη μου), κάνει αμάν και πώς να πάει στον πατέρα της...τώρα πώς θα τα υποστηρίξω όλα αυτά..? πώς θ' αντέξω όλη αυτή την κατάσταση και την απομάκρυνση των παιδιών μου...νιώθω ανίκανη και για μητέρα και για σύντροφος και για άνθρωπος...γιατί να έχω αυτό το "χάρισμα"? Γιατί τώρα? Γιατί με δύο παιδιά στην ζωή μου..?? Πώς θ' αντέξω..? πού να στραφώ...? πού να φωνάξω βοήθεια..? Μακάρι να είχα την πυγμή, την δυναμη, το σθένος ν' αντιπαρέλθω σε όλα... θέλω να κοιμηθώ και να μην ξαναξυπνήσω....μακάρι να ήμουν μόνη, χωρίς παιδιά, χωρίς υποχρεώσεις, χωρίς τίποτα να εξαρτάται από μένα.... μία ζωή αδύναμη και τώρα ακόμα περισσότερο...η ζωή μου δείχνει συνέχεια το δύσκολο πρόσωπό της... και 'σεις είστε οι μόνοι μου "φίλοι"..ειλικρινά είναι πολύ δύσκολο να μην έχεις κανέναν δίπλα σου να σε ακούσει και να σε στηρίξει, έστω λέγοντάς σου ότι όλα θα πάνε καλά...αυτό θα ήθελα να ακούω..."μην ανησυχείς...όλα θα πάνε καλά.." όχι κι άλλη απόδοση ευθυνών, όχι και άλλη μαυρίλα, όχι και πάλι το γνωστό "κάνε κάτι για τον εαυτό σου"...δηλαδή τί στο διάολο να κάνω πιά...??? Το θέλω και δεν το κάνω...???
Δεν ξέρω πια τί μου ξημερώνει...δεν ξέρω πια αν θα μπορώ αύριο ν' αντεπεξέλθω στις παραμικρές μου υποχρεώσεις...δεν μπορώ ούτε καν να παίξω με τα παιδιά μου, να γελάσω με τις χαζομάρες τους, ν' αδυμονώ να τα δω να μεγαλώνουν και να προοδεύουν...αφού αισθάνομαι ότι μακριά μου θα προοδεύσουν περισσότερο...γιατί να αισθάνομαι ότι πάντα η ευτυχία είναι ένα βήμα πιο πέρα από μένα...? τρέχω και δεν την φτάνω....και οσο γράφω, αυτός συνεχίζει να με "χτυπάει" με λέξεις που πονάνε...."εσύ με διώχνεις μακριά σου".."εσύ θες να χωρίσουμε και δεν έχεις το θάρρος να μου το πεις" ...."εσύ διαλύεις την σχέση μας"...εσύ...εσύ...εσύ..."μείνε μόνη σου με το ίντερνετ να σου λύσει τα προβλήματά σου...."
Φεύγει σε λίγες μέρες μακρία από την πόλη που ζούμε για επαγγελματικές υποχρεώσεις...μετακομίζει μακριά από την μιζέρια μου, τα ψυχολογικά μου σκαμπανεβάσματα, τον "ανθρωποδιώκτη" μου...κι όμως...αισθάνομαι ότι φωνάζω για λίγη ανθρώπινη παρουσία στην ζωή μου και δεν με ακούει κανείς....ΒΟΗΘΕΙΑ....!!!!